Jättemärkliga ryktet i Italien: Zlatan Ibrahimovic kan nu återförenas med sin fiende i Milan – det här lär ”Ibra” inte tycka om

Det kommer att hända en hel del i Milan under sommaren.
Och Zlatan Ibrahimovic är så klart i huvudrollen som rådgivare åt klubben.
Men nu kommer ett rykte om att ”Ibra” kan återförenas med sin fiende.

Nyligen blev det klart att tränaren Stefano Pioli tvingas lämna AC Milan. Efter fem år i klubben och en mycket imponerande ligatitel har italienaren nu tackat för dig.

Zlatan i fokus

Därför är Serie A-klubben på jakt efter en ny tränare till nästa säsong. Och den som hamnar i fokus då är så klart Zlatan Ibrahimovic.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
240107 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during the Serie A match between Empoli and AC Milan on January 7, 2024 in Empoli. Photo: Image Photo / Bildbyrån

Svenske 42-åringen jobbar som sportslig rådgivare åt Milans ägargrupp RedBird och ska därför bidra med värdefulla erfarenhet för att hjälpa klubben på ett långsiktigt plan. Där ingår det att hitta en ny huvudtränare till Milanos rödsvarta del av staden.

Milan på jakt

Det mesta talar för att den nya tränaren blir portugisen Paulo Fonseca. Men Milan är dessutom på jakt efter en ny anfallare under sommarens transferfönster då Olivier Giroud lämnar klubben.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
210112 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Italy Cup match between Milan and Torino on January 12, 2021 in Milan. Photo: Matteo Gribaudi / Bildbyrån

Nu kommer ett sensationellt rykte i Italien som väcker en hel del frågetecken. Det är italienska Sky Sport som rapporterar att Milan har kontaktat Chelsea för att värva anfallaren Romelu Lukaku.

LÄS MER: Dejan Kulusevski säger nu det som alla måste få höra om Zlatan Ibrahimovic – orden rakt från hjärtat: ”Zlatan är en…”

”Ibras” fiende

Han ägs av Premier League-laget men har de två senaste säsongerna varit utlånad till Milans rivaler Inter och Roma. 2021 hamnade också Lukaku i ett jättebråk med Zlatan på planen när de möttes i ett infekterat Milanoderby.

Enligt uppgifterna vill Milan låna Lukaku medan Chelsea helst ser en permanent övergång för att få in pengar för sin dyra anfallare, som man gärna vill bli av med. Men man undrar ju egentligen vad Herr Ibrahimovic egentligen tycker om att återförenas med sin fiende.

Vad tycker du om det här ryktet till Milan? Dela artikeln och säg din åsikt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev