Jätteilskan mot Real Madrid(!) – rasar efter orden om Gareth Bale: ”De borde kyssa marken han går på”

Gareth Bale är klar för Tottenham.
Då rasar hans agent mot Real Madrid.
– De borde kyssa marken han går på, säger Jonathan Barnett.

Gareth Bale var Premier Leagues kanske största stjärna när han värvades till Real Madrid 2013. Walesaren var då 24 år gammal, och en av världens hetaste spelare, och förhoppningarna om att han skulle göra samma resa i Madrid som Cristiano Ronaldo tidigare gjort var stora.

Klar för Spurs

Men Bales sejour i Spanien har varit kantad av kritik och turbulens. Bale har visserligen hunnit med att vinna mängder av titlar, avgöra stora finaler och göra massor av mål, men han har verkligen inte blivit någon publikfavorit.

180526 Gareth Bale of Real Madrid ahead of the UEFA Champions League final between Real Madrid and Liverpool on May 26, 2018 in Kyiv. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Förra säsongen var han nästan helt petad, och dessutom så sågades han enormt för sitt bristande engagemang till klubben, och det blev i stort sett en sanning att Bale föredrar att spela golf snarare än att spela fotboll. Efter mängder av rykten och spekulationer stod det till sist, häromdagen, klart att han lämnar.

Jätteilskan mot Madrid

Ny klubb är Tottenham Hotspur, där Bale till en början kommer att tillbringa den kommande säsongen på lån. Och i samband med det passar Bales agent, Jonathan Barnett, på att skicka en rejäl pik till media för kritiken de gett Bale de senaste säsongerna.

– Sluta klanka ner på honom och skriv vad han åstadkommit, säger han, enligt Fotbollskanalen.

Foto: Instagram

Men kritiken sträcker sig även till Real Madrid, som enligt Barnett inte visar Bale den uppskattningen han förtjänar, och klubben har öppet kritiserat Bale för sitt bristande engagemang. Totalt gjorde walesaren 105 mål på 251 matcher i klubben.

– Det är väldigt frustrerande, och det är samma sak med Real Madrid och vad han åstadkommit med dem. De borde kyssa marken han går på, säger Barnett.

LÄS MER: Landslagschefen slår tillbaka – rasar nu efter uppgifterna om Zlatans mobbning: ”Svartmålning”

Få våra nyhetsbrev!