Jätteilskan i Liverpool – efter mäktiga CL-överkörningen: ”Jag är riktigt förbannad!”

Liverpool krossade Manchester City i Champions League.
Men efter matchen var tränaren Jürgen Klopp ändå rosenrasande.
– Jag är riktigt förbannad på människorna som tar besluten, dundrar tysken.

Liverpool gav Manchester City en riktig åktur i den första kvartsfinalmatchen av Champions League. Redan efter en halvtimme var segern klar efter 3-0 och mål av skyttekungen Mohamed Salah, Alex Oxlade-Chamberlain och Sadio Mané.

Avstängning och skada

Men trots den mäktiga uppvisningen fanns det även orosmoln för Liverpool. Lagkaptenen Jordan Henderson åkte på gult kort och missar returmatchen samtidigt som kronjuvelen Salah drog på sig en skada.
– När jag frågade honom efter matchen sa han att det inte var något allvarligt. Jag hoppas att han har rätt, sa Liverpooltränaren Jürgen Klopp direkt efter matchen.

Jürgen Klopp ryter till

Och det fanns även något ännu värre som Klopp fullständigt lackade ur på. Tysken är nämligen rejält arg på Premier Leagues spelschema.

På grund av att Liverpool spelar redan på lördag klockan 13.30 igen – i derbyt mot ärkerivalen Everton.
– Vi spelar igen på lördag… Om man vill se matcher som den här måste Premier League tänka om. Det kommer att bli för tufft, Everton är säkert mer glada över det här och det är inte rättvist, säger Klopp enligt engelska medier.

”Jag är riktigt förbannad”

Det tajta spelschemat gör faktiskt Klopp riktigt, riktigt irriterad.
– Att vara i internationellt cupspel ska inte behöva orsaka problem. Det ska vara något bra. Nu får vi leta efter spelare någonstans till lördag. Jag svävar inte på moln direkt. Jag är riktigt förbannad på dessa människor som tar besluten i den här ligan.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Bomben: Alexander Isak kan lämna Dortmund – redan i sommar

Zlatans nya besked efter superdebuten i USA: ”Då kommer jag bryta kontraktet”