Janne Anderssons STENHÅRDA svar om Zlatan: "Han har inte något med vårt landslag att göra"

Janne Anderssons STENHÅRDA svar om Zlatan: ”Han har inte något med vårt landslag att göra”

Under lördagens presskonferens fick Janne Andersson frågor om Zlatan. 
Då tröttnade förbundskaptenen rejält. 
– Han har inte haft något med vårt landslag att göra och det kommer han inte att göra, säger Sveriges förbundskapten enligt SportExpressen

Zlatan Ibrahimovics vara eller inte vara i landslaget har varit en ständig följetång under våren. Förbundskaptenen Janne Andersson har fått och får fortfarande frågor om svensken vid presskonferenser och intervjuer. Zlatan själv är inte sen att klargöra ”vem som bestämmer”.
– Det är jag som bestämmer vem som ska vara coach och vem som inte ska vara coach, sa Zlatan vid en presskonferens med nya samarbetspartnern enligt SportExpressen.

Janne Andersson ryter ifrån

På söndagens presskonferens inför första VM-matchen mot Sydkorea ställdes de sedvanliga frågorna om Zlatan. Janne Andersson gav samma svar som tidigare.
– Jag blev förbundskapten för två år sedan då valde Zlatan Ibrahimovic och flera andra spelare att kliva av landslagståget och inte vara med längre. Det har jag respekterat sedan dess. Då var slutpunkten på hans fantastiska karriär i landslaget.

”Ingen koppling mellan honom och oss”

Förbundskaptenen är tydlig med att Zlatan i landslaget är ett avslutat kapitel efter att stjärnan tackat för sig.
– Sedan dess har han inte på något sätt haft med vårt landslag att göra och det kommer han inte att ha heller. Det finns ingen koppling mellan honom och oss, eller någon av de andra spelarna. Nu är nu och vi håller på med det här gänget, säger han.

Andersson låter också meddela att startelvan till morgondagens premiärmatch är satt. Men den vill han givetvis inte avslöja.

Dela för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Mikael Lustigs sköna pik – efter Zlatans märkliga känga mot Janne: ”Jag tror nog alla vet…”