Hemligheten avslöjad: Därför är Zlatan arrogant – anledningen får oss att respektera honom ännu mer

Zlatan Ibrahimovic är en av Sveriges bästa fotbollsspelare genom tiderna.
Ändå uppfattas han som arrogant av väldigt många.
Nu avslöjas den hemliga anledningen bakom Zlatans kaxighet.

Ända sedan karriären började i Malmö FF har Zlatan Ibrahimovic varit en riktig vattendelare. Han har tagit stor plats och antingen älskar man honom eller så stör man sig på honom.

Zlatan bäst någonsin

Men få kan säga emot att Zlatan är vårt lands absolut bästa fotbollsspelare genom tiderna. Det är få som kan mäta sig med den otroligt framgångsrika karriären i storklubbar som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United och Los Angeles Galaxy.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic. FOTO: Youtube.

Han har dessutom gjort flest mål genom alla tider för det svenska A-landslaget. Samt inspirerat en hel generation nya fotbollsspelare i Sverige.

Zlatans arrogans

Ändå är det en hel del som tycker att han är arrogant och kaxig både på planen och framförallt i intervjuer vid sidan av planen. Och det har förföljt honom genom hela karriären.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic. FOTO: Youtube.

”Ibra” har fått kämpa mer än alla andra för att få bli accepterad. Men nu avslöjas hemligheten bakom hans arrogans och varför han valt den hårda vägen.

Oh My Goal har gjort en väldigt tydlig video om Zlatan på Youtube där de förklarar allt. Anledningen får en verkligen att respektera Ibrahimovic ännu mer.

Se videon här:

LÄS MER: Bomben: Zlatan kan lämna Milan och bli tränare redan i sommar