Helmärkliga blundern av Liverpoolstjärnan direkt vid avspark – gör bort sig helt och får miljoner att asgarva

Alla spelare var med på noterna.
Alla utom Sadio Mané.
Märkliga bilder på Liverpool-stjärnan uppstod direkt i omstarten av Premier League – som nu får alla att garva läppen av sig.

Premier League är äntligen tillbaka efter det långa uppehållet som man tvingades till på grund av coronavirusets spridning i Storbritannien och världen. Men saker är sig ändå inte likt.

Mäktiga gesterna

På läktarna ekar det tomt, då publik fortfarande inte är tillåten – men även andra manifestationer genomförs. I stöd till ”Black Lives Matter”-rörelsen har alla tröjnamn i ligan ersatts av texten ”Black Lives Matter”, samtidigt som flera spelare firat sina mål genom att visa sitt stöd till rörelsen.

Sadio Mané, Liverpool
Sadio Mané, Liverpool. FOTO: Twitter.

Men även innan matcherna så är saker lite annorlunda. När visselpipan låter för aspark så har nämligen samtliga spelare satt sig ner på knä, för att visa sitt stöd.

Manés dundermiss

Men det var någonting som inte hade nått Liverpool-stjärnan Sadio Mané. När Liverpool under söndagen spelade sin första match efter uppehållet så satte han direkt av vid avspark – och tog en monsterrusch rakt in på offensiv planhalva.

Sadio Mané, Liverpool
180525 Sadio Mané of Liverpool during a training session on May 25, 2018 in Kyiv. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170176

Mané fick, när han insåg sitt misstag, återvända till sin planhalva och ställde sig, precis som de övriga 21 spelarna, på knä. Superblundern har setts av miljontals på sociala medier, och har spridits som en löpeld.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!

Få våra nyhetsbrev!