Helgalna ryktet: Arsenal vill värva från United – och United vill sälja

Den här övergången kan verkligen skaka om.
För engelska medier skriver att Manchester United överväger att släppa Marouane Fellaini.

Och det ryktas om att Arsenal är intresserade av belgaren.

När spelet låst sig och José Mourinho behövt hitta på något annorlunda i slutet av matcherna så har Marouane Fellaini alltid varit plan b hos Manchester United. Flera gånger har även den långe belgaren hoppat in och avgjort tillknäppta matcher.

Hetaste kandidaten hittills

Men nu kan hans tid i Manchester United vara över. För kontraktet går ut i sommar och ännu har inte klubben och 29-åringen kommit överens om ett nytt kontrakt.

Nu rapporterar engelska medier att Fellaini kan komma att lämna Old Trafford i januari, för att United i alla fall ska få ut några miljoner för honom. Hittills har turkiska Besiktas varit den hetaste kandidaten men nu har en ny aktör blandat sig in i leken.

Vill värva nickspecialisten

Och det är inte vilken klubb som helst. Utan en av Manchester Uniteds allra värsta rivaler. Italienska tidningen Calciomercato rapporterar i dag att Arsenal är intresserade av att värva nickspecialisten.

United är nog inte alltför glada över att släppa Fellaini till en konkurrent men i sommar har de inget alls att säga till om när Fellaini blir klubblös.

LÄS MER: Allt om fotbolls-VM i Ryssland 2018: Schema, tider och arenor

https://www.youtube.com/watch?v=RIsaCBRH_GI