Hårda avslöjandet om Zlatan och förre lagkamraten – stjärnan var en av fyra(!) som Ibrahimovic avskytt

Zlatan Ibrahimovic har inte många fiender inom världsfotbollen.
Men ett stjärnnamn har Zlatan själv till och med sagt att han ”hatar”.
– Han hatar bara tre eller fyra personer, säger tidigare lagkamraten Michael Ciani.

Zlatan Ibrahimovics långa karriär är över, och han kan blicka tillbaka på mer än 20 år av titlar, mål – och vänner för livet. Zlatan har hunnit med att representera en hel rad storklubbar, och han har gjort succé vart han är varit.

Lagkamratens avslöjande

Zlatan Ibrahimovic har alltid varit känd för att säga precis vad han tycker och tänker, och det är inte alltid han varit så populär hos motståndare och motståndarfans. Men hos de egna lagkamraterna har Ibrahimovic alltid varit en uppskattad pjäs, som hyllats för sina ledaregenskaper.

151125 PSG:s Zlatan Ibrahimovic står uppställd inför fotbollsmatchen i Champions League mellan Malmö FF och Paris Saint Germain den 25 november 2015 i Malmö. Foto: Daniel Stiller / Bildbyrån

Men även Zlatan har sina fiender. Under åren i PSG var Zlatan Ibrahimovic lagkamrat med stjärnanfallare Edinson Cavani, och totalt blev det 109 matcher tillsammans, där duon vann tre raka ligatitlar. Men Ibrahimovic var inget större fan av ”El Matador”, som Cavani kallas. Det avslöjade hans lagkamrat i LA Galaxy, Michael Ciani, för något år sedan.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics stora sågning av David Beckham – hans fyra ord som inte var menade att lämna rummet

En av få han hatat

Enligt Ciani ska nämligen Cavani vara en av väldigt få personer som Zlatan uttryckligen sagt att han ”hatat”.

– Han berättade att allt var bra i PSG, förutom med en person. Han kom inte överens med Edinson Cavani. Han berättade för mig att han bara hatat tre eller fyra personer under hela sin karriär, och Cavani var en av dem, har Ciani sagt.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
230210 Zlatan Ibrahimovic of Milan during warmup ahead of the Serie A football match between Milan and Torino on February 10, 2023 in Milan. Foto: Image Photo / COP 290 / MIL1002

Det gick till och med så långt att Ibra ska ha menat att han till och med ogillar personer i Cavanis närhet.

– Om du är nära Cavani, så gillar inte Ibra dig. Antingen så är du med Ibrahimovic, eller så du emot honom.

LÄS MER: Därför står Zlatan Ibrahimovic i tacksamhetsskuld till Ronnie Hellström efter okända rådet: ”Han frågade mig”