Här uppfyller Mourinho unga supporterns dröm – med fina gåvan

Här uppfyller Mourinho unga supporterns dröm – med fina gåvan

José Mourinho och Manchester United förlorade supercupfinalen mot Real Madrid. Då såg tränaren till att ett litet United-fan fick ett minne med sig hem, någonting han aldrig skulle glömma.

Manchester United och Real Madrid drabbades samman i supercupfinalen, matchen mellan vinnarna av Champions League och Europa League, i Makedoniens huvudstad Skopje. Real Madrid tog hem segern med 2-1 efter mål av Casemiro och Isco – och José Mourinho får vänta på sin första titel för säsongen. Men efter matchen skulle United-bossen göra någonting som blivit en snackis i hela fotbollsvärlden.

Bilder från priscermonin efter matchen visar Mourinho gå fram till ena kortsidan där United-supportrarna befann sig. Utan att tveka tog han av sig sin silvermedalj och gav den till en ung supporter i publiken som knappt kunde tro att det var sant. På presskonferensen efter matchen förklarade Mourinho sitt agerande.
– Jag såg en liten kille med United-tröja, jag vet inte var han kom ifrån men jag ville ge honom något han aldrig skulle glömma. Medaljer betyder inte mycket för mig även fast vi vinner. Då kan ni tänka er vad de betyder när jag förlorar, berättade Mourinho.

LÄS MER: Mourinho avslöjar: Då inleds jakten för att få superstjärnan till United

Se när Mourinho ger pojken medaljen här:

https://youtu.be/-xZL8mL2crY