Här tar en helt ointresserad ut tidernas drömelva – en svensk tar plats i det mest oväntade ihopbygget

Det flödar av drömelvor i fotbollsvärlden.
Där tidigare fotbollsstjärnor får utse de allra bästa som man spelat med.
Men här kommer det mest oväntade drömlaget – av en helt ointresserad.

Ända sedan coronavirusets ubrott runt om i världen har all fotboll ställts in eller tagit en lång paus. Fortfarande har ingen någon aning om när vi får se livesänd fotboll igen.

Galen drömelva

Under tiden har fotbollsälskare fått underhålla sig med reprismatcher och andra nostalgiknep för att klara av den stora saknaden. En annan populär grej under tristessen har varit att bygga ihop drömelvor.

Cristiano Ronaldo
180620 Cristiano Ronaldo of Portugal during the FIFA World Cup group stage match between Portugal and Morocco on June 20, 2018 in Moscow. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92072

Vi har fått se en mängd olika varianter på drömlag senaste månaderna men nu kommer nog den mest oväntade av dem alla. På Twitter har ett inlägg blivit viralt senaste dagarna där en helt ointresserad har fått i uppdrag att bygga ihop tidernas drömelva plus bänk – och den är helgalen.

En svensk med

Helt baserat på fotbollsstjärnor som hon hört talas om har Twitteranvändaren Laika satt ihop ett alldeles eget superlag. Och här finns verkligen en hel del överraskningar, se elvan här nedanför.

Zlatan Ibrahimovic
080526 Fotboll, Sverige A, lagfotografering: Zlatan Ibrahimovic, skratt, skrattar. © Bildbyrån – 55765

Även en svensk tar plats i drömgänget i form av Zlatan Ibrahimovic, men han lär nog inte vara särskilt glad över positionen som han hamnat på. Dessutom får världsstjärnan Lionel Messi nöta bänk, tillsammans med Park Ji-Sung(!).

Och vi måste bara prata om den här backlinjen som är det mest oväntade vi sett. Otrolig! Hur tror ni det hade gått för det här laget?

Se drömelvan:

Drömelvan
FOTO: Twitter
Drömelvan
FOTO: Twitter

LÄS MER: Tidernas svenska floppelva i Serie A har utsetts – hela fyra(!) VM 94-hjältar tar plats