Här står IFK Göteborg för årets miss – i 97:e(!) minuten: ”NEEEJ, det är fullständigt omöjligt!”

IFK Göteborg måste ha haft mardrömmar i natt.
Efter så många otroliga missar hemma mot Falkenberg.
Och den allra värsta kom i den 97:e minuten…

Det är verkligen en gåta att IFK Göteborg inte lyckades besegra Falkenberg på torsdagskvällen. Efter 54 minuter ledde man med klara 2-0 och efter 90 spelade minuter ledde man med 2-1.

Ändå fick man bara en poäng efter att gästerna kvitterat på övertid med 2-2-målet. Många Blåvittspelare har nog legat sömnlösa i natt efter det här mycket tunga poängtappet.

För inte nog med att man ledde så länge, man hade även OTROLIGA målchanser till att avgöra matchen. I den 82:e minuten fick Hosam Aiesh ett gyllene läge att sätta 3-1 och fick ett öppet mål att rulla in bollen i.

Men på något sjukt sätt lyckades han skjuta bollen över ribban från nära håll, se missen här nedanför.
– Det är inte klokt, skrek Dplay-kommentatorn Jonas Dahlquist efter grova missen.

Sedan var det dags igen i den 97:e minuten när lagkamraten August Erlingmark fick ett ännu bättre läge att göra 3-2 och avgöra allt. Men fick inte ordning på sina fötter och bjöd på en dundermiss, se den här nedanför.
– NEEEJ, det är fullständigt omöjligt, utbrast kommentatorn den här gången.