Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Här står fotbollstränaren för årets i särklass löjligaste filmning

Det är alltid tragiskt när fotbollsspelare och tränare får inkastade föremål på sig. Men vissa gånger undrar man över hur allvarligt det egentligen är. Den här tränaren såg ut att ha skadat sig rejält, men bjöd i stället på den larvigaste filmningen på väldigt länge.

I helgen spelade Ola Toivonens Toulouse ligamatch mot Rennes i franska ligan. Toulouse-tränaren Pascal Dupraz, som tog över laget i mars tidigare i år, fick se sitt lag släppa in ett mål och gå mot förlust. Men en sekvens på övertid i matchen skulle få publiken och TV-tittarna att tappa andan. Kameran zoomade in på tränaren Dupraz tog sig för huvudet, grinade illa och fick hjälp av sina tränarkollegor. Alla trodde att han fått ett föremål kastat i huvudet.

Men när reprisbilderna rullade skulle det visa sig vara något mindre allvarligt. Från läktaren kom ett pappersflygplan flygandes och snuddade vid Dupraz panna. Händelsen var inte värre än att tränaren kunde coacha färdigt matchen och man kan ju fråga sig hur han tänkte och vem han ville påverka med den här filmningen.

LÄS MER: Bomben – här är Pia Sundhages ersättare som ny förbundskapten

Se Dupraz filming här:

 
Det är ofta sagt att hockeyspelare är tuffare än fotbollsspelare när det kommer till skador. Sätter man Dupraz pappersflygplans-incident bredvid Matt Calverts skräckskada är det svårt att inte hålla med. Forwarden fick först ett slagskott rakt i ansiktet, sydde sju stygn och återvände till isen för att göra det avgörande målet. Det här är vad jag kallar en riktig krigare!

 

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.