Här ställer Victor Lindelöf reportern mot väggen – ryter ifrån efter känsliga frågan: "Tycker du det?!"

Här ställer Victor Lindelöf reportern mot väggen – ryter ifrån efter känsliga frågan: ”Tycker du det?!”

Drömmen om VM krossades.
Det tog hårt på Victor Lindelöf – som röt ifrån på reporterns fråga.
– Tycker du det?!, säger han.

Vinna eller försvinna. Det var förutsättningarna inför Sveriges playoff-rysare mot Polen. Och det var Sverige som styrde matchbilden under den första halvleken, men fick inte bollen i mål.

Ilsknade till

Tidigt i den andra halvleken pekade domaren mot Sveriges straffpunkt. Mittfältaren Jesper Karlström hade ned Krychowiak, och storstjärnan Robert Lewandowski placerade kyligt in straffsparken från elva meter.
Kort därefter utökade hemmalaget till 2–0 efter försvarsmisstag i den svenska backlinjen, och efter flera förändringar från Janne Andersson hitta Sverige inte ens reducering.

Foto: TV2

Lagkaptenen Victor Lindelöf, som vet hur det är att spela VM, var rejält besviken efter matchen då det stod klart att han kommer få följa mästerskapet hemma från soffan.

På en fråga i den mixade zonen efter matchen röt han till ordentligt mot en reporter som frågade om svensken tyckte att Polen var det bättre laget eller om Sverige ställde till det för sig själva.

”De fick två billiga mål”

– Det var verkligen inte bättre. Tycker du det?!, frågar Lindelöf tillbaka.

– Jag tycker att de var mer effektiva…, hinner reportern få ur sig innan Lindelöf hugger tillbaka:

– Det var dem inte. De fick två billiga mål, ett på straff och sedan det andra där vi ställer till det för oss själva. Men om det är din åsikt så.

220329 Victor Nilsson Lindelöf of Sweden looks dejected after the FIFA World Cup Qualifier play-off final between Poland and Sweden on March 29, 2022 in Katowice. Photo: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN

Reporten blir ställd av den svenska lagkaptenens framfusighet och får ur sig att Polen fick in två mål, men han hinner inte formulera sig mer innan Victor Lindelöf återigen tar ton:

– Det jag menar. Du frågade och jag svarar, säger mittbacken innan reportern avbryter intervjun.

LÄS MER: Janne Anderssons besked om Zlatan – öppnar för stjärnan efter(!) karriären: ”Jag vore korkad annars”

Få våra nyhetsbrev!