Här säger Zlatan det förbjudna om Cristiano Ronaldo inför miljontals – klockrena orden får alla att skratta: ”Jag är seriös”

Zlatan Ibrahimovic har avslutat fotbollskarriären.
Men han har inte förändrats ett dugg.
Nu har han fått precis hela fotbollsvärlden att skratta – efter en fråga om Cristiano Ronaldo.

Ett år har gått sedan Zlatan Ibrahimovic, Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna, lade skorna på hyllan. Zlatan tillhörde den absoluta världseliten i nästan 20 år, och vräkte in mål för klubbar som Manchester United, Barcelona och Milan. Men trots alla titlar och alla mål så kommer han kanske alltid mest vara ihågkommen för sin helt klockrena personlighet.

Zlatans möte med världsstjärnan

Ibrahimovic har aldrig varit rädd för att säga vad han tycker och tänker, och hans citat har mer än fota blivit virala under åren. Och det lär bli ännu mer av den varan under de kommande åren. Ibrahimovic är numera rådgivare i Milans organisation, vilket gör att han kan synas i fler sammanhang än han gjorde som spelare. Och ett sådant exempel kom under tisdagen.

Youtube-kreatören IShowSpeed har blivit ett världsfenomen med sina livesändningar på plattformen, och när han var i Sverige förra veckan blev det total hysteri i Stockholm då folk försökte komma nära honom. Under tisdagen var Speed, eller Darren Watkins Jr som han egentligen heter, i Milano, och fick då ett möte med självaste Zlatan Ibrahimovic. Och det dröjde inte länge innan svensken presenterade sig på det mest väntade sättet någonsin, och som en passning till alla de fotbollsspelare som IShowSpeed tidigare träffat. 

– Äntligen får jag träffa dig, och äntligen får du träffa den äkta varan, inte som de andra, säger Zlatan.

Virala orden om Ronaldo

IShowSpeed är en av världens största sociala medie-kreatörer med över 26 miljoner(!) följare på Youtube, och hans livesändningar på TikTok brukar följas av miljontals. Under sändningen med Zlatan så fick kreatörer en guidning runt Milans omklädningsrum, och de båda passade dessutom på att tricksa med en boll. Men det allra mest klockrena ögonblicket kom när de båda satt i en bil för att ta sig någonstans.

Zlatan Ibrahimovic, fotboll
160530 Sveriges Zlatan Ibrahimovic skrattar under fotbollslandskampen mellan Sverige och Slovenien den 30 maj 2016 i Malmö. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 91400

IShowSpeed frågade då Zlatan vem han föredrar mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi, och Zlatans svar var verkligen klockrent, och det gick direkt vitalt på sociala medier.

– Zlatan, säger Ibrahimovic först som svar på frågan, men efter en stunds tystnad fortsätter han:

– Vill du att jag ska vara allvarlig eller ska jag skoja? Om jag är seriös, så är Zlatan bäst. 

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev