Här räddar supportern livet på sin "värsta rival".

Här räddar supportern livet på sin ”värsta rival”.

På plan har rivaliteten mellan Arsenal och Tottenham funnits där sedan många, många år tillbaka. Förra säsongen var Tottenham oerhört nära att snuva Arsenal på andraplatsen i Premier League, men föll på det berömda målsnåret i sista matchen för säsongen. Två personer som dock visat prov på att det går att komma överens med varandra, trots fansens rivalitet, är Tottenhamsupportern Tim Reid och Arsenalsupportern Dany Reid.

Tim Reid skrev en kort text på Facebook där han hyllade sin bäste vän för att ha räddat livet på honom genom att donera sin egen njure. Tim passade även på att skicka i väg en hjärtlig gliring till sin vän Dany efter den lyckade operationen.
”Inga ord kan rättvist beskriva vad den här killen har gjort för mig och min familj. Han gav mig en andra chans i livet medan han själv riskerade sitt eget liv genom att ge mig en njure utan tvekan. Du är en sann hjälte och alla förtjänar att få veta vilken toppenkille du är och vilket mod du har visat. Trots att du är en smutsig Gooner, så är jag stolt över att du är min bästa vän. Vila upp dig nu broder, för jag är inte långt bakom dig nu.”

De båda vännerna håller nu på att återhämta sig från båda deras operationer. Vi håller tummarna för att båda två hinner tillfriskna till den 5:e november, då Arsenal möter Tottenham på Emirates.

LÄS MER: Här är idrottarna som skänker mest pengar till välgörenhet.

Älskar du också fotboll? Gilla Sportbibeln.