Här försöker supportern hetsa Dejan Kulusevski – som sekunden senare tystar honom på bästa sätt: ”Åh nej…”

En supporter försökte hetsa Dejan Kulusevski.
Sekunden senare tystar svensken honom på allra bästa sätt.

Det var ett nytt Sverige som stegade ut i Slovenien och inledde Nations League-äventyret. Janne Andersson har i media talat om ett nytt spelsystem – som förbundskaptenen fick en drömstart på.

Kulusevskis drömmål

Sverige tog ledningen i den första halvleken efter att Emil Forsberg överlistat världsmålvakten Jan Oblak från elva meter. Men matchens stora höjdpunkt, ur ett svenskt perspektiv, skulle komma mot slutet av matchen.

Foto: Twitter

Premier League-stjärnan Dejan Kulusevski drev upp bollen längs högerkanten, bröt sig in i straffområdet och fick till en riktig kalasträff i snäv vinkel och fastställde slutresultatet till 2–0.

Svensken kom till Tottenham i vintras från Juventus, och stått för dundersuccé i Premier League. Under sitt första halvår i den nya ligan noterades Kulusevski för fem mål och åtta assist, och var tongivande i Tottenham som säkrade en topp fyra-placering.

Tystade supportern

I racet om Champions League slog man stora rivalen Arsenal – och Kulusevskis framfart har verkligen inte gått fansen obemärkt förbi. På Sverige-matchen var ett Arsenal-fan på plats, och försökte störa Kulusevski sekunden innan han slår till med drömmålet.

220602 Dejan Kulusevski of Sweden during the Nations League football match between Slovenia and Sweden on June 2, 2022 in Ljubljana. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN

Och snacka om att den svenske stjärnan tystade supportern på allra bäst sätt…

LÄS MER: Färjestad bad om ursäkt för öl-drickande under firandet – nu slår stjärnan tillbaka: ”Känner ingen skam för det”