Här får Peter Crouch århundradets hjärnsläpp i tv – och stjärnorna viker sig dubbelt av asgarv: ”Var det jag!?”

Peter Crouch har växt fram som en av Englands mest uppskattade experter.
Nu han har gjort det igen – fått hela fotbollsvärlden att skratta.
Stjärnan bjöd på tidernas hjärnsläpp i tv, och då kunde stjärnorna i studion inte hålla tillbaka.

Som spelare skördade Peter Crouch stora framgångar i klubbar som Liverpool och Tottenham, och han gjorde dessutom hela 22 mål på 42 spelade matcher för det engelska landslaget. Crouch blev dock även en superprofil för sitt spelsätt, och en publikfavorit då han var i stort sett unik på planen.

Blivit superprofil

Inte nog med att han var över 2 meter lång och baserade sitt spel nästan enbart på nickar och att vara farlig i boxen, han var dessutom tunn vilket gjorde att han oftast såg rätt vilsen ut på planen, men det var ju såklart bara illusioner då han vräkte in mål i England och Premier League i över tio år.

Foto: Twitter

Men det är kanske efter den framgångsrika och långa karriären som han blivit som mest folkkär. Crouch är ett riktigt proffs på sociala medier och bjuder alltid på ett skämt – dessutom ofta om sig själv. Sedan 2019 är han dessutom expertkommentator i tv, och han har snabbt växt fram som en av de mest populära ”pundits”.

Underbara bilderna

I går, i samband med en sändning på BT Sports, visade han prov på exakt varför så många tycker om honom i rutan. I studion så pratade man om Manchester Citys kvartsfinalsavancemang i Champions League, och nämnde då att talangen Phil Foden blev den blott femte engelske spelaren någonsin att göra mål i båda kvartsfinalmatcherna i CL. De förre storstjärnorna Owen Hargreaves, Joleon Lescott och Peter Crouch börjar då spekulera och gissa vilka de övriga fyra är, och får då snabbt fram Wayne Rooney, Frank Lampard och Raheem Sterling.

Foto: Twitter

Men samtliga har förtvivlat på att komma på den fjärde. Vem det var? Peter Crouch själv.

När profilen får reda på detta bryter han – och de övriga i studion – ut i ett enda enormt asgarv.

– Jag var ju en bra spelare, vet ni det!?, utbrister Crouch.

På sociala medier har klippet fått enorm spridning, och alla tycks nu överens om att Peter Crouch är den skönaste experten i hela fotbolls-världen.

Se själv – och försök hålla dig för skratt:

LÄS MER: Helt klockrena jättehånet mot Tottenham – från den egna sponsorn(!): ”Alla skrattar åt oss…”

Få våra nyhetsbrev!