Här får Anton, 6, hela sport-Sverige att skratta med sitt helt briljanta svar

Barn har en förmåga att på en mycket enkelt och tydligt sätt beskriva hur saker ligger till.
Rasmus Elm har på sin Twitter delat med sig av ett klockrent svar från Anton, 6 år, som beskriver hur karriärstegen inom fotbollen ser ut.

Inom olika arbetsområden finns det ofta en utstakad väg vad det gäller val av utbildning och positioner inom arbetslivet för att göra karriär. Kalmar-spelaren och före detta landslagsspelaren Rasmus Elm har på sin Twitter delat med sig av en ung grabb som vet hur han ska gå till väga för att nå sitt mål.

Det är när sexårige Anton fått frågan om vad han ska göra när han blir stor som han delat mig sig av sin plan för hur han på bästa sätt ska lyckas för att en dag spela för Liverpool.
– Tandläkare och på fritiden fotbollspelare. Först ska jag spela i Glömminge IF, sen Manchester United och sen Liverpool. Man kan inte börja i Liverpool direkt, man måste börja i något sämre lag först, säger han.

Om alla United-supportrar håller med låter vi va osagt men för Anton och Tobias Hysén verkar saken vara klar gällande om United eller Liverpool är högst upp på karriärstegen.

LÄS MER: Kim, 29, får hela sport-Sverige att skratta med sitt klockrena svar