Här blir Östersund blåsta på segern i Europa League

Blev Östersund blåsta på segern mot Athletic Bilbao?
I den 74:e minuten och i ledningen med 2–1, blundande domaren för en minst sagt misstänkt straffsituation.

ÖFK stod för en ny magis insats i Europa League. Man spelade stundtals ut förra årets La Liga-sjua Athletic Bilbao. Man hamnade i underläge, men vände till 2–1. Det efter att Alhaji Gero och Curtis Edwards gjort varsitt mål.

I den 74:e minuten såg det dessutom ut som om hemmalaget skulle få straff. Det här inlägget fastnade på handen på en Athletic-spelare.
Straff?
Det tyckte i alla fall ÖFK-spelarna.

Domaren friade dock och matchen slutade 2–2, efter att Athletic kvitterat i slutminuterna. Trots poängförlusten så toppar ÖFK tabellen efter tre gruppspelsmatcher. Zorja Luhansk från Ukraina är en poäng efter, Bilbao är trea på två poäng och Hertha Berlin har en.