Här avslöjar José Mourinho Zlatans framtidsplaner: ”Det är hans dröm”

Zlatan Ibrahimovic omgärdas av flyttrykten.
Då avslöjar José Mourinho svenskens framtidsplaner.
– Hans dröm är att avsluta karriären i Manchester United, säger Unitedtränaren.

I fredags meddelade Manchester United-tränaren José Mourinho att Zlatan Ibrahimovic kan vara tillbaka i träning först vid månadsskiftet. Ett tufft bakslag för svensken efter sin rekordtidiga comeback.

Samtidigt snurrar det runt väldigt många flyttrykten för ”Ibra”. Det pratas om både USA, Kina och även Turkiet som framtida destinationer för 36-åringen. Dessutom pekar de flesta uppgifter mot att Unitedanfallaren kan lämna Old Trafford redan under våren.

”Det han slåss för”

Men nu avslöjar Mourinho sanningen bakom alla rykten och offentliggör exakt det som Zlatan vill göra.
– Han vet att han är i slutet av att kunna prestera på högsta nivå, men hans dröm, hans vilja, det han slåss för, har alltid varit att avsluta karriären i Manchester United på högsta nivå. Och för att använda orden han själv upprepar hela tiden: Vara till nytta för mig och för laget. Och det tror jag att han kan vara, säger Unitedtränaren enligt The Guardian.

”Zlatan förtjänar det”

Trots det nuvarande bakslaget på knäskadan är Mourinho ändå inte orolig över att Zlatan kommer tillbaka i full form igen.
– Han behöver bara känna sig helt bra i knät, Med sitt tillstånd, och det tror jag att han kommer att göra. Som en ledare i omklädningsrummet, som en ledare på planen och som en kvalitetsspelare, tror jag att han kan göra det. Han förtjänar det och jag är här för att hjälpa honom, säger Mourinho enligt The Guardian.

Dela artikeln om du vill se Zlatan avsluta karriären i Manchester United!

LÄS MER: Tre spelare peaks ut som Zlatans ersättare i United – kan värvas redan i januarifönstret