Här är Zlatans nya krav på svenska landslaget efter "sveket" i VM: "Jag ska tvinga dem"

Här är Zlatans nya krav på svenska landslaget efter ”sveket” i VM: ”Jag ska tvinga dem”

När Sverige föll mot England i VM-kvartsfinalen så förlorade även Zlatan Ibrahimovic ett vad mot David Beckham.
Nu har han ställt ett krav på svenska landslaget inför sin resa till England för att hålla det vadet.
– Jag ska ta tag i hela landslaget och tvinga dem, säger Zlatan i en intervju på Youtube.

Inför den stekheta VM-kvartsfinalen mellan Sverige och England så kom förre lagkamraterna David Beckham och Zlatan Ibrahimovic överens om ett vad.
”Yo David Beckham, om England vinner så bjuder jag dig på middag var du vill i världen, men om Sverige vinner så köper du vad jag vill till mig från Ikea, okej?”, skrev Zlatan först och Beckham svarade så här:
”Om Sverige vinner kommer jag personligen ta dig till Ikea och köpa vad du än behöver till ditt nya jättehus i Los Angeles. Men om England vinner vill jag att du kommer och ser en England-match på Wembley iklädd en England-tröja och äter av fish & chips i halvtid”.

Zlatans krav på Sverige

England vann mötet med 2-0, Beckham vann vadet och Zlatan blev rejält hånad i sociala medier. Nu måste Zlatan hålla vadet och då skickar han en riktigt skämtsamt passning till svenska landslaget som inte lyckades vinna vadet åt ”Ibra”.

Nu har han ett krav till svenska VM-truppen inför resan till England.
– Nu måste jag till Wembley. Fantastiskt… Jag ska ta tag i hela landslaget och tvinga dem att följa med mig till England. Men de gjorde ett bra jobb, jag är glad för deras skull, säger Zlatan i en lång intervju med NFL-stjärnan JuJu Smith-Schuster på Youtube.

Se hela intervjun med Zlatan här:

NFL-stjärnan Smith-Schuster var annars rätt så starstruck av att träffa Zlatan för intervjun.
”Jag trodde aldrig att jag skulle träffa Gud här på jorden. Men i dag hände det”, skriver han tillsammans med en bild på stjärnsvensken.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: VM-guldhjältens oväntade passning – till Zlatan(!)

Nu vill storklubben ha Kasper Schmeichel som ny förstemålvakt – efter jättesuccén i VM

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);