Franske VM-guldhjältens oväntade passning – till Zlatan(!) mitt i galna guldfirandet

Frankrike är världsmästare för andra gången i VM-historien.
Och mitt i det vilda guldfirandet passade VM-hjälten Paul Pogba på att skicka en passning – till Zlatan Ibrahimovic.

Paul Pogba har varit rejält ifrågasatt under den senaste säsongen. Men nu i VM 2018 har fransmannen klivit fram rejält och visat sin stora potential på fotbollsplanen.

Mittfältaren har varit en av Frankrikes bästa spelare under hela mästerskapet och krönte turneringen med en fenomenal insats i VM-finalen. Och fick även jubla över sitt första VM-mål när han placerade in 3-1 i finalen som slutade 4-2 mot Kroatien.

Zlatans passning till Pogba

När det vilda guldfirandet tog över i går tog även rejäla känslor över för Pogba. Och 25-åringen tillägnade VM-guldet till sin avlidne pappa.
– Pappa skulle ha varit väldigt stolt över mig i dag. Även om han inte är här med mig, så firar jag med honom. Jag ber för honom. Jag är säker på att han är stolt över mig. Vi såg på VM 98 tillsammans. I dag tänker jag på honom, sa Pogba enligt norska VG.

Mitt i VM-guldfirandet fick Pogba även en hälsning från sin mycket nära vän Zlatan Ibrahimovic. Duon fann varandra i Manchester United och har sedan dess fortsatt skicka gliringar till varandra över sociala medier.

Pogbas passning till Zlatan

I går kom nästa. En respektfull hyllning från Zlatan.
”Låt dem snacka, men din fotboll snackar för sig själv”, skriver Zlatan på Instagram tillsammans med en bild av Pogba och VM-pokalen.

Men där fanns så klart också en gliring när Zlatan använde sig av hashtagen ”min lärjunge” till Pogba. Och fransmannen tog en paus i firandet för att skicka en passning tillbaka till Zlatan.
”Tack för ordet, Lejonet, jag älskar dig, mannen. Men du behöver jobba på dina hashtags”, svarade Pogba.

Dela artikeln om du också gillar det här!

LÄS MER: Bomben: Paul Pogba kan lämna Manchester United!

Luka Modric utsedd till VM:s absolut bästa spelare – och här är alla andra pristagare