Här är Zlatans nya framtidsplan: ”Han vet att det är över”

Zlatans knäskada har förändrat hela hans framtid.
För det ser inte ut att bli ett till år i Manchester United.
”Zlatan Ibrahimovic vet att det är över”, skriver engelska The Mirror.

Zlatan Ibrahimovic har landat i USA för operation av sin svåra knäskada som förstört slutet av säsongen. Redan nu spekuleras det i att svensken väntas bli borta i uppemot ett års tid. Därför talar allt för att tiden hos Manchester United är över.

Svenske stjärnan har själv sagt att karriären är långtifrån över och att han ”ska komma tillbaka ännu starkare”. Men hos Manchester United är tålamodet inte lika stort. Nu skriver engelska tidningen The Mirror att svensken redan fått beskedet.
”Zlatan Ibrahimovic vet att det är över. Han har sparkat sin sista boll för dem. En skadefrånvaro på nio till tolv månader hindrar Zlatan från att spela på Old Trafford igen”, skriver tidningen.
”Zlatan har redan lämnat Manchester United mentalt även om klubben erbjudit att han får göra rehabiliteringen hos klubben fina faciliteter”.

Istället verkar framtiden finnas i det land som ”Ibra” är i just nu. Enligt uppgifter har Zlatans ställt om siktet och nya planen lyder att kliva in i MLS så fort han är tillbaka från knäskadan. I USA har redan Los Angeles FC och Los Angeles Galaxy kommit med erbjudanden.

LÄS MER: Stora hyllningen till Zlatan – från den han respekterar mest av alla