Här är värvningen som öppnar för Emil Forsbergs storflytt

Emil Forsberg är stekhet på transfermarknaden.
Och det verkar som att RB Leipzig förbereder sig för att sälja honom.
Nu har klubben gjort klart med eftertraktade yttern Bruma.

RB Leipzig var säsongens stora utropstecken i fotbolls-Europa. Som nykomling i Bundesliga tog man hela ligan med storm och slutade på en imponerande andraplats efter att ha stört ligavinnaren Bayern München under många månader.

Succélagets stora poängkung var Emil Forsberg och det är inget konstigheter att att svensken jagas av betydligt större klubbar den här sommaren. Premier League-jättarna Arsenal och Liverpool har visat sitt intresse och allra senast anslöt även Milan till intresseklubben.

RB Leipzig är inte dumma och vet att Forsberg kan lämna i sommar – för en större transfersumma. Därför gör nu klubben sitt bästa för att förstärka truppen och nu kan svenskens ersättare ha värvats in. För succéklubben har nu värvat in en annan succéspelare från Galatasaray.

Den ruggigt snabbe yttern Bruma gjorde 11 mål i turkiska ligan från sin ytterposition och har jagats av några av Europas större klubbar hittills. Nu har portugisen gjort sig val och skrivit på för RB Leipzig. Så nu när ersättaren är på plats, är det dags för Forsberg att röra på sig?

LÄS MER: Zlatans ersättare bli klar i veckan – erbjuds långtidskontrakt.