Här är orden som får Premier League-fansen att storjubla.

Även om Zlatan Ibrahimovic upplever ett trist EM just nu så är han ändå stekhet på transfermarknaden. Senaste tidens rykten pekar mot en enda destination för svensken och det är Old Traffords anrika gräs då en läkarundersökningen är inplanerad till efter EM.

Efter 50 mål för PSG under senaste säsongen ska Zlatan till hösten skjuta nytt liv Manchester United som svikit sina fans de senaste tre säsongerna. Och det finns en sak som lockar Zlatan mer än bara flytta till England och Premier League.

Nyligen flyttade Pep Guardiola till den ljusblåa delen av staden för att ta över värsta rivalen Manchester City. Zlatan har ännu inte glömt hur han behandlades av spanjoren under säsongen i Barcelona.
– Zlatan vill ha sin hämnd på Guardiola. Även om han inte lever för det då man inte ska ha två gravar – en för sig själv och en för fienden, säger Zlatans agent Mino Raiola till spanska tidningen Marca.
– Det känns som att ödet vill se det här mötet igen. Ett alternativ är att gå till Premier League men så länge som Sverige är kvar i EM så kommer det inte komma någon lösning.

Redan den 10 september drabbar Manchester United och Manchester City i samman i ett mycket laddat derby när nya tränarna José Mourinho och Pep Guardiola också återförenas. Då kan även Zlatan få sin efterlängtade hämnd på nya hemmaplanen.
– Man lär sig mer av förluster än vinster och Zlatan lärde sig väldigt mycket av det som hände med Guardiola, berättar Raiola.
– Jag gillar heller inte honom som person. Zlatan erkänner honom som en stor tränare och det kan jag tänka mig, men jag vägrar att erkänna det.

LÄS MER: Se Zlatans snyggaste mål under landslagskarriären.

https://youtu.be/6bYzRl_P-Ic

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.