Här är Hammarbys svar efter helmärkliga bilden från Zlatan: ”Det känns så va?”

Det dök upp som en riktig bomb i morse.
Då Zlatan Ibrahimovic la upp en bild på Instagram med sitt namn på en Hammarbytröja.
Och nu svarar Hammarby själva på den helmärkliga bilden.

Zlatan Ibrahimovic till Hammarby?
Det trodde alla i morse när stjärnsvensken la ut den mest oväntade bilden på Instagram.

Zlatan till Hammarby?

På Zlatans officiella Instagram-konto dök det helt plötsligt upp en bild på en Hammarbytröja med ”Ibrahimovic” på ryggen och det satte hela Sverige i gungning. Inlägget taggades också med ”Hammarby Fotboll” och alla undrade vad som just hänt.

Zlatan Ibrahimovic, Hammarby
191008 Zlatan Ibrahimovic at the revealing ceremony of his statue at Stadiontorget on October 8, 2019 in Malmö. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92363

Nu svarar Hammarby själva på den mycket oväntade bilden i morse.
– Det var lite överraskande att Zlatan Ibrahimovic skulle sätta fart på vår morgon. Vi kan inte ge några ytterligare kommentarer nu, säger Hammarbys presskontakt Love Gustafsson till Sportbladet.

Hammarby i Los Angeles

Det som gör allt ännu mer spännande är det faktum att Hammarbys vd Henrik Kindlund och sportchefen Jesper Jansson just nu faktiskt är i Los Angeles.
– Det stämmer att de är där för närvarande. Vi och Los Angeles Galaxy har gemensamma ägare och de är inbjudna för att diskutera olika framtidsfrågor, bekräftar Hammarbys pressansvarige för kvällstidningen, men han kan inte svara på om det handlar om Zlatan eller inte.
– Det känns så va? Eller, jag kan egentligen inte kommentera det alls. Vi har mer information senare i veckan.

Zlatan Ibrahimovic, Hammarby
191027 Hammarbys Imad Khalili jublar efter 0-1 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Östersund och Hammarby den 27 Oktober 2019 i Östersund. Foto: Johan Axelsson / BILDBYRÅN / Cop 245

Zlatan Ibrahimovic har ett kontrakt med Los Angeles Galaxy som går ut vid årsskiftet och därefter är han fri att välja ny klubb. Svensken har även haft flera bostäder i Stockholm.

Men de flesta rykten hittills har ändå pekat mot att nästa klubb blir i Italien. Därför kom det här ryktet om ”Bajen” så oerhört, oerhört oväntat.

View this post on Instagram

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

LÄS MER: José Mourinhos första ord – om Zlatan till Tottenham: ”Ni har rätt…”