Här är ENORMA domarattacken i natt efter Juventus uttåg ur CL: ”Ett totalt kaos!”

De fick lämna Champions League efter en mycket omdiskuterad straff.
Direkt efter vädrade hela Juventus sin totala ilska mot domaren.
– Domarinsatsen var ett totalt kaos, säger Juvepresidenten Andrea Agnelli.

Slutminuterna av Champions League-kvartsfinalen mellan Juventus och Real Madrid blev superdramatiska och rejält omdiskuterade. För Juventus bragdartade upphämtning till 3-3 så avgjorde en straffsituation i 93:e minuten hela dubbelmötet.

”Du har inget hjärta”

Domaren Michael Oliver dömde straff, Gianluigi Buffon fick rött kort, Cristiano Ronaldo gjorde mål och hela Juventus kokade av ilska. I natt har italienarna vädrat sitt totala raseri efter uttåget ur Champions League.
– Det är uppenbart att du inte har något hjärta, utan snarare en soptunna i bröstet. Om du inte har karaktär att vara på en sådan här plan och arena, så borde du sitta på läktaren med din fru och dina barn och dricka Sprite och äta chips, sa en mycket irriterad och utvisad Buffon efter matchen.

Säger att domaren var mutad

Även lagkamraten Giorgio Chiellini visade sitt missnöje efter slutsignalen med att först göra tecknet för att domaren var mutad, enligt italienska tidningen Corriere dello Sport. En handrörelse som viftar med pengar samtidigt som han skrek ”you pay, you pay”.

Sedan sågade han också Olivers insats.
– Det här borde inte ens vara överraskande. Bayern München gick igenom det förra året, nu var det Juventus tur. Det här är inte en fråga om VAR (videobedömning) eftersom domaren fortfarande behöver mod och samvete. Han måste bli mindre huvudperson och bara döma tydliga domslut. När man ser bilderna är det ett skämt att det blev straff, säger Chiellini i den mixade zonen, enligt Football Italia.

”Vi kan inte tillåta sånt här”

Juventus påhopp mot domaren blev än värre sedan när presidenten Andrea Agnelli la sig i handlingen och riktade en tydlig känga mot Uefa och domarchefen Pierluigi Collina.
– Det här handlar inte om en poäng eller två. Men när man är så här långt fram i en turnering som innehåller så mycket pengar och prestige så kan vi inte tillåta såna här händelser. Av någon anledning fortsätter kapplöpningen där domarchefen försöker bevisa att han är opartisk och utser domare som är emot italienska klubbar. Det handlar inte bara om ”Juve”. Vi såg Roma få uteblivna straffar mot Barcelona, Milan som blev blåsta mot Arsenal i Europa League, säger Juvepresidenten Agnelli enligt engelska tidningen Daily Mirror och kräver nu att få se VAR i CL.
– Domarinsatsen var ett totalt kaos. Det hände saker och domaren förstod inte händelserna överhuvudtaget. Det viktigaste är att vi har teknologin, det existerar och används redan, så vi måste införa det i Champions League. Domaren är den, när han ser bilderna, som kommer vara den mest besvikna personen efteråt när han inser vad som hände.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Avslöjar genidraget bakom CL-bragden: ”Kom på det för två dagar sen”

Avslöjat: Här är de fyra orden som Gianluigi Buffon sa till domaren och fick rött kort för

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);