Guidetti lämnade landslaget – för sin höggravida flickvän

Guidetti lämnade landslaget – för sin höggravida flickvän

Sverige fick med sig 1-1 mot Holland i VM-kvalpremiären. Ett resultat som inte alls väcker besvikelse eller jubel, men en helt okej start för nye förbundskaptenen Janne Andersson. En som definitivt inte hade tid att njuta av resultatet var John Guidetti.

24-åringen lämnade landslaget och Friends arena direkt efter slutsignalen för att ta sig direkt till flickvännen Sanna Dahlström som är höggravid.
– Nu ska jag hem. Det är middag för laget men jag har fått lov av Lasse (Richt) att åka hem direkt och sedan får vi se vad som händer, sa Guidetti till SportExpressen innan han lämnade.

Det hade kunnat bli ett ännu tidigare avsked om flickvännen hört av sig under matchen. Hon hade nämligen fått tillåtelse att ringa landslagschefen Lasse Richt om förlossningen närmat sig. Och då hade Guidetti direkt lämnat matchen utan att tveka.
– Om hon hade ringt under matchen och sagt att det var dags hade ni fått se en kille kuta av planen. Även om det hade varit efter en kvart, säger Guidetti till SportExpressen och erkänner att trots omständigheterna har hans fulla fokus legat på fotbollen.
– Jag har världens bästa tjej och mitt fokus har legat på fotbollen. Hon är otroligt stark och förtjänar världens största eloge. Det har varit lite sjukhusbesök och så där, jag var där i morse till exempel. Men Sanna har sagt åt mig att fokusera på mitt.

LÄS MER: Här briljerar Foppa – som fotbollsexpert.

Se intervjun med John Guidetti här:

Gilla Sportbibeln om du också älskar sport.