Glenn Hyséns HELSKÖNA löfte – så ska han fira Liverpools efterlängtade ligatitel: ”Jag lovar dig att…”

Liverpool har säkrat sin första ligatitel på 30 år.
Då lovar Glenn Hysén:
– Jag kommer att festa i ett dygn, säger han till SVT.

Väntan har varit lång, snudd på olidlig, för Liverpool och dess supportrar. Men efter 30 år så säkrade man på torsdagskvällen till sist en Premier League-titel.

”Satt och lipade”

Man vann dock under speciella förhållanden, då folksamlingar fortfarande inte är uppskattat i Storbritannien, och då Liverpool själva inte ens spelade. Manchester City behövde vinna toppmötet mot Chelsea för att hålla ligan i liv – någonting som man inte lyckades med.

Glenn Hysén, IFK Göteborg
190326 Former player Glenn Hysén in the stands during the UEFA Euro qualifier football match between Norway and Sweden on March 26, 2019 in Oslo. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / Cop 200

Men en sak är sig lik: Glenn Hysén var jublande och exceptionellt glad. Liverpool-profilen, som var mittback i klubben på 80-talet och därefter blivit en stor supporterprofil, berättar att han direkt efter slutsignalen ”satt och lipade”.

Helsköna löftet

Han försökte beskriva sina känslor:

– Det är magiskt, helt fantastiskt. Man kan inte fatta att det gått 30 år. Om någon hade sagt det till oss när vi vann ligan då så hade man ju trott att den människan var helt dum i huvudet, säger Hysén till SVT.

090811 Glenn Hysen i en tröja från Liverpool. © Bildbyrån

Han gav dessutom ett störtskönt löfte.

– Jag kommer att trycka ner så mycket det går. Jag lovar dig att jag kommer att vara så jävla packad. Jag kommer att festa i ett dygn. Jag kan inte säga till alla att de ska göra så men jag kommer att göra det, säger han.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!