Giggs klar för flytt – till nystartad superliga.

I förra veckan blev det klart att Ryan Giggs lämnar Manchester United efter imponerande 29 år i klubben. Walesaren bestämde sig för att lämna i sommar på grund av att han kände sig förbisedd när klubben anställde José Mourinho som ny huvudtränare. Samma post som Giggs siktat på efter två säsonger som assisterande tränare under Louis van Gaal.

Men Giggs går inte sysslolös länge då det står klart att 42-åringen hittat ny klubb – i ett helt nytt land. Unitedprofilen ska göra oväntad spelarcomeback i en nystartad superliga i Indien. Landet i Asien försökte för några år sedan starta upp en superliga genom att locka in drösvis med avdankade stjärnor som fick drömlöner.

Den satsningen tog aldrig riktigt fart men nu försöker Indien igen, med inriktning på futsal. Giggs får även fint besök då fyra andra stornamn också är klara för Premier Futsal League. Ronaldinho är invärvad som det stora affischnamnet och de övriga tre är Hernan Crespo, Paul Scholes och Michel Salgado. Hyfsat avdankade lirare men vilka ruggiga namn ändå.

LÄS MER: Här är Ryan Giggs 10 snyggaste mål i karriären.

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.