Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Galna ryktet som hela fotbollsvärlden fullkomligen älskar

Efter den tragiska flygolyckan har Chapecoenses fotbollslag  endast fyra spelare kvar vid livet. Men två riktiga legender kan snart komma till deras räddning. Enligt brasiliansk media kan Riquelme göra comeback och spela i klubben gratis – och få sällskap av Ronaldinho.

19 av 22 spelare, samt flera ledare och klubbrepresentanter, från det brasilianska fotbollslaget Chapecoense dog när deras plan störtade utanför den colombianska huvudstaden Medellin. Efter tragedin har flera klubbar i Brasilien visat sitt stöd och erbjudit sig att låna ut spelare gratis för att klubben ska kunna fortsätta vara aktiv. Nu verkar det som om två riktiga legendarer kan komma till deras undsättning.

Enligt flera sydamerikanska medier ska den gamle frisparksspecialisten Juan Riquelme, 38, vara aktuell för att spela gratis för Chapecoense under 2017. Argentinarens bror ska ha berättar att Juan Riquelme, som spelat i både Barcelona och Villareal, är sugen på att börja spela igen, enligt Libero. Men det är inte allt. Även Ronaldinho ska vara öppen för att spela en välgörenhetsmatch för Chapecoense, vilket fått många att spekulera i om den forne stjärnan kommer fortsätta karriären i det brasilianska laget. Vilken superduo det hade blivit!

LÄS MER: Efter tragedin – så vill motståndarna rädda Chapecoenses framtid

 

Gilla Sportbibeln Fotboll om du också är en riktig fotbollsnörd