Fotbollsvärlden älskar underbara bilderna på Alexander Isak – unga supportern kan inte hålla tillbaka tårarna

Fotbollsspelare ska vara förebilder.
Det är därför fotbollsvärlden nu älskar videon på svenskstjärnan Alexander Isak.
När han träffade en ung supporter som inte kunde hålla tårarna borta gjorde han precis allt rätt.

Att ta några minuter av sin tid för att prata med supportrar – särskilt yngre sådana – är någonting som alla idrottsstjärnor borde göra. Det kan ibland skapa minnen för livet, och det är tydligt hur mycket det betyder.

Fantastiska klippet

Det är just därför en video på svenskstjärnan Alexander Isak fått så stor spridning. Klippet, som det svenska landslaget själva lagt ut på Twitter, är från en träning på Friends Arena i Stockholm, under en landslagssamling under våren.

Foto: Twitter

Innan träningen ska börja går Alexander Isak över till två yngre supportrar, varpå den ena inte kan hålla ögonen borta när hon får träffa sin stora idol. Isak ställer självklart upp på att ta en bild, och signerar även en tröja.

Kan byta klubb

Isak stannar dessutom kvar och pratar länge med de båda. Isak undrade bland annat hur mycket fotboll de spelar, och om han en dag kommer att få se de bägge spela på Friends Arena. I kommentarsfältet så haglar hyllningarna till Isak in, från dels Sverige men även internationellt.

Foto: Twitter

Precis så agerar en äkta förebild!

Alexander Isak kommer från en målmässigt svagare säsong med sitt Real Sociedad, men trots det ryktas han ständigt till storklubbar. Under den här sommaren har klubbar som Arsenal, Real Madrid och Newcastle ryktats vara intresserade för en eventuellt övergång, som i sådana fall skulle kosta en bit över en halv miljard kronor.

LÄS MER: Armand Duplantis kaxiga hälsning till resten av världen – enorma självförtroendet inför VM: ”Jag vet att…”