Forsberg överglänser storstjärnorna – uttagen till veckans lag i hela Europa

Emil Forsberg är stekhet igen. I helgen hittade svensken återigen målet för RB Leipzig och hyllas nu stort för det. Både la Gazetta dello Sport och Kicker har lyft fram Forsberg i veckans lag.

Det blev en tuff start på 2017 för Emil Forsberg då han tvingades vänta ut sin tre matcher långa avstängning. Men i helgen vaknade den svenske stjärnan igen och satte fart direkt. I bortamötet med Borussia Mönchengladbach blev Forsberg stor matchhjälte med ett mål och en assist i 2-1-segern.

RB Leipzig krymper därmed gapet upp till serieledaren Bayern München och Forsberg hyllas återigen stort i fotbolls-Europa. Efter helgens hjälteinsats har både den italienska tidningen La Gazetta dello Sport och tyska tidningen Kicker valt att plocka ut yttermittfältaren i sina ”Veckans lag”.

Där Kicker enbart plockat ut Bundesligaspelare slår det högt att La Gazetta dello Sport har med Forsberg i sin elva över hela Europa bästa spelare under helgen. Emil Forsberg har nu gjort 6 mål och 9 assist i Bundesliga och ser ut att gå en riktigt trevlig vår till mötes.

LÄS MER: Forsbergs stora belöning – nytt drömkontrakt efter jättesuccén.

Se Emil Forsbergs mål från helgen:

Dela den här artikeln om du också vill hylla Emil Forsberg!