Förre lagkamraten Johan Elmander säger det som alla tänker om Zlatans framtid: "Om jag känner honom rätt"

Förre lagkamraten Johan Elmander säger det som alla tänker om Zlatans framtid: ”Om jag känner honom rätt”

Zlatan Ibrahimovic har drabbats av ny mardröm.
Nu öppnar förre lagkamraten Johan Elmander upp om ”Ibras” framtid.
– Jag lider med Zlatan, säger Radiosportens expert.

Han hade just kommit tillbaka, blivit skadad och kommit tillbaka igen. Sedan blev det ny mardröm återigen för 41-årige Zlatan Ibrahimovic.

Ibras mardröm

Först var ”Ibra” borta över ett halvår på grund av en tuff knäskada men återvände i februari igen för Milan och gjorde säsongsdebut i Serie A. Sedan fick Zlatan även göra landslagscomeback för Sverige till EM-kvalet.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, fotboll
230324 Zlatan Ibrahimovic of Sweden during the UEFA Euro Qualifier football match between Sweden and Belgium on March 24, 2023 in Stockholm. Photo: Tobias Sterner / BILDBYRÅN / COP 254 / JL0340

Men det var under den landslagssamlingen som anfallsstjärnan skadade sig på nytt och tvingades vila en månad. I helgen var planen att Zlatan skulle göra comeback på nytt men redan under uppvärmningen tvingades han kasta in handduken på grund av ny skada.

LÄS MER: Zlatans stora mardröm efter återkomsten – avslöjar nu det värsta tänkbara: ”Vad hände med Ibra?”

Zlatans framtid

Och nu rapporteras det att resten av säsongen kan vara över för 41-åringen. Med tanke på att Ibras kontrakt med Milan går ut till sommaren växer oron för att han kan ha gjort sin allra sista match i karriären.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Johan Elmander, fotboll
201024 Örgrytes assisterande tränare Johan Elmander under fotbollsmatchen i Superettan mellan Örgryte och Öster den 24 oktober 2020 i Göteborg. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / COP 200 / MB0043

Nu ger förre landslagskollegan Johan Elmander, numera expert hos Radiosporten, sin dom om framtiden för Ibrahimovic.
– Jag tycker att det är jättesynd, jag lider framförallt med Zlatan. Så hårt som han jobbat för att komma tillbaka, säger han till radiokanalen.

LÄS MER: Nya, mäktiga beskedet för Zlatan efter ikonens känslosamma beslut – nu är ”Ibra” nummer 1

Elmander är så ärlig som han kan vara när han erkänner att det här inte är slutet för Zlatans fotbollskarriär.
– Personligen så tror jag inte det, jag tror att han kommer att ge det här ett försök. Sedan vet vi inte hur allvarlig skadan är heller. Men om jag känner Zlatan rätt, jag har ju spelat med honom sedan jag var femton år i pojklandslaget, så vet jag att han har en sån vinnarmentalitet, säger radioexperten.
– Det är bara Zlatan som säger till när det är slut, det är ingen annan som ska få ta det ifrån honom. Så jag tror inte att det är sista gången vi sett honom.

Tror du Zlatan kommer att spela nästa säsong? Dela artikeln och säg din åsikt!