Förklaringen till Zlatans kryptiska bild – som avslöjar hans helt nya karriär

En av världens bästa fotbollsspelare.
Nu ger Zlatan Ibrahimovic sig in i en ny bransch.

Zlatan Ibrahimovic har i cirka 20 år dominerat i fotbollsvärlden. Svensken fick sitt stora genombrott i Malmö, men har därefter gjort enorma avtryck i varje land han varit i, och har i över ett decennium ansetts vara en av världens allra bästa fotbollsspelare.

Gör film

Men världsstjärnan har inte legat på latsidan vid sidan av planen för det, utan har varit verksam i mängder av projekt och företag. Mest uppmärksamhet har han kanske fått för sin bok ”Jag är Zlatan”, jälvbiografin om Zlatan som gavs ut 2011, och slog mängder av försäljningsrekord. Boken översattes även till 30 olika språk och intresset för boken var minst sagt enormt.

Zlatan Ibrahimovic, Sverige
210328 Zlatan Ibrahimovic of Sweden during the press conference after the FIFA World Cup Qualifier football match between Kosovo and Sweden on March 28, 2021 in Pristina. Photo: Ludvig Thunman / BILDBYRÅN / kod LT / LT0140

Boken ska senare bli film, men om Ibrahimovic själv kommer att delta i den som skådespelare eller inte är fortfarande oklart. Klart är dock att han nu tar steget in i skådespelarbranschen i en helt annan film.

Blir skådespelare

På torsdagen la Ibrahimovic ut en bild på Instagram, med texten ”Antivirus”. Många var oförstående till det kryptiska meddelandet, men det hela har sin förklaring i att svensken har en roll i den kommande storfilmen ”Asterix och Obelix: The Middle Empire”, som släpps 2022.

Där kommer Ibrahimovic att spela en karaktär som går vid namnet ”Antivirus”, vilket alltså förklarar hans bild på sociala medier. Om Ibrahimovic har fler roller på gång är oklart, men troligtvis så kommer Ibrahimovic vara upptagen med fotbollsspelandet ytterligare ett tag, då han ryktas förlänga sitt kontrakt med Milan fram till nästa sommar.

LÄS MER: Jätteknallen: Landslagsstjärnan Dejan Kulusevski kan lämna Juventus – jagas nu av gigantiska PL-klubben

Få våra nyhetsbrev!