Foppas kaxiga hån till ärkerivalerna – direkt efter efterlängtade titeln

.

Chelsea är Europa League-mästare efter att ha besegrat lokalrivalen Arsenal.
Då passar Tottenham-supportern Peter Forsberg på att skicka en syrlig pik till mästarlaget.
”Grattis, ni är bäst av resten”, skriver 45-åringen på Instagram. 

Europa League-finalen mellan Chelsea och Arsenal i Baku slutade med seger för The Blues. London-laget tog hem titeln utan att ha förlorat en enda match i turneringen.

Hånas av Foppa

Hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg, 45, är en stor supporter till ett annat London-lag, nämligen Tottenham, som alltså ska spela Champions League-final mot Liverpool på lördag.

Efter gårdagens EL-final passade han på att skicka en syrlig pik till antagonisterna i Chelsea.

”Grattis Chelsea till finalsegern i ‘bäst av resten’. Snart är jag på väg till Madrid i ett fantastiskt fordon (ja, det är jag bakom ratten) för att se Tottenham spela den största klubblagsmatchen i världen”, skrev han på Instagram.

Följer laget på plats

Foppa kommer att följa sitt Spurs på plats på Wanda Metropolitano-stadion i Madrid. En riktigt stor match för Forsberg och alla andra Tottenham-fans.
– Ja, det här är stort. Man är ju inte direkt bortskämd med att Spurs spelar finaler om stora mästerskap. Men idrott är härligt, det kan svänga så snabbt, säger han till Sportexpressen.

Spurs har sedan tidigare två Uefa Cup-titlar samt en Cupvinnarcupen-titel. På lördag har klubben chansen att vinna sin första Champions League-titel.

Dela artikeln för att hylla Foppa!

”Pudding” avslöjar detaljen om Foppas hotellrum – legendarens replik är helt klockren