Flygbolagets(!) brutala jättehån mot Mourinho – efter att ha skrivit på för Roma: ”Vi förväntar oss att…”

José Mourinho lämnar England för Italien.
Demontränaren har gjort klart men ännu en ny klubb.
Då kommer flygbolaget Ryanair med ett helt klockrent hån mot portugisen.

Nyligen fick José Mourinho sparken från Tottenham efter en svag vår där klubben befann sig långtifrån titelstriden i England. In klev istället förre spelaren Ryan Mason som vikarierande tränare säsongen ut.

Klar för Roma

Medan Tottenhams tränarjakt fortsätter så har Mourinho inte gått klubblös särskilt länge förrän ett nytt jobb dykt upp. På tisdagen blev det helt klart att klassiska Serie A-klubben Roma anställer demontränaren som sin nya huvudcoach.

José Mourinho, fotboll
José Mourinho. FOTO: Twitter.

Roams nuvarande tränar Paulo Fonseca har redan fått beskedet att hans kontrakt avslutas efter säsongen men att han får fortsätta träna laget under våren. Därefter är det dags för Mourinho att ta över och ett kontrakt är skrivet fram till 2024.

Mourinho-hån

Det blir Mourinhos sjunde storklubb ute i Europa efter tränarjobb i Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Chelsea igen, Manchester United och Tottenham. Det har snackats och skrivits en hel del om den gode José senaste dygnet och det återstår att se om han kan göra succé med Roma.

José Mourinho, fotboll
José Mourinho. FOTO: Twitter.

Men av allt som har skrivits så vinner ändå flygbolaget Ryanair oväntat nog priset. För deras helt klockrena hån mot Mourinho på Twitter, som fått tiotusentals fotbollsälskare att skratta.

”Blir nog glad”

Ryanair har via sitt officiella Twitter-konto skrivit en liten hälsning till Mourinho efter att han skrivit på för Roma.
”José blir nog glad av att höra att vi just nu flyger från London till Rom för bara 14,99 pund. Eftersom att han helt saknar titlar från tiden i Spurs, så förväntar vi oss att endast handbagage räcker för resan”, skriver flygbolaget.

Den hånfulla tweeten har gått viral senaste dygnet och sprids överallt i världen just nu. Över 8 000 har redan gillat inlägget och nästan 4 000 har delat den vidare.

Hånet:

Gillar du flygbolagets jättehån? Dela artikeln och visa andra!

LÄS MER: Jättesorgen: Nationalhjälten har tragiskt gått bort – blev bara 54 år gammal

Få våra nyhetsbrev!