Familjen misstänker att förre PL-spelaren fejkat sin egen död: ”Vi vet att du lever”

Förre Premier League-spelaren Jlloyd Samuel omkom i en bilolycka förra året.
Men det är inte familjen helt övertygade om, de misstänker att han fejkat sin egen död.
”Vi vet att du lever, min bror”, skriver systern Leslie-Ann enligt Daily Mail.

Förre Premier League-spelaren Jlloyd Samuels så tragiska öde skakade hela fotbollsvärlden i maj förra året. Då 37-åringen omkom i en otäck bilkrasch.

PL-spelaren i bilkrasch

Samuel var försvarare i PL-klubben Aston Villa, Englands U21-landslag och Trinidad och Tobagos A-landslag, men livet släcktes alldeles för tidigt.
”Jlloyd var på väg hem efter att ha lämnat sina barn i skolan och krockade då med ett mötande fordon”, skrev Trinidad och Tobagos fotbollsförbund i ett officiellt uttalande.

Jlloyd Samuel, Premier League
040327 Fotboll, Premier League, (Engelsk Liga), Charlton v Aston Villa: Jlloyd Samuel, Villa jublar (Jubel) © Bildbyrån – Cop 7

Men den dödsorsaken övertygar inte alls hans familj, rapporterar Daily Mail. Familjen tror fortfarande att 37-årige Jlloyd Samuel lever i dag.

Ska ha fejkat sin död

Engelska tidningen skriver att systern Leslie-Ann och föräldrarna misstänker att förre PL-spelaren fejkade sin egen död i ett försäkringsbedrägeri.
”Jlloyd Samuel var inte i bilen när den exploderade. Var är han? Vems dna har vi?”, skriver systern i ett inlägg på Instagram.
”Jlloyd vi kommer ses snart, i det här livet. Vi vet att du lever, min bror”.

Jlloyd Samuel, Premier League
040118 Fotboll, Engelsk, FA Cup, Aston Villa – Arsenal: Fredrik Ljungberg, Arsenal och Jlloyd Samuel, Aston Villa. © Bildbyrån – Cop 7

Lokala polisen i Cheshire nekade familjen att göra ett eget dna-test på det som hittades i bilen. Därför vill familjen öppna en ny undersökning av sonen dödsfall.

LÄS MER: Henrik Larssons ärliga ord – om Zlatans attack mot Janne Andersson: ”Blev inte bra – måste vara tungt”