Mäktiga beskedet om Victor Nilsson Lindelöf – efter succéhösten

Expertens mäktiga besked om Victor Nilsson Lindelöf – efter succéhösten

Victor Nilsson Lindelöfs säsongsstart har varit imponerande.
Så pass att han nu inte kan petas från startelvan.
Det menar United-experten Samuel Luckhurst på Manchester Evening News.

Efter fjolårssäsongen tvivlade många på Victor Nilsson Lindelöfs framtid som United-spelare. Men efter årets säsongsstart är nog de flesta av annan åsikt.

Succé för ”VNL”

Svensken petades från startelvan i endast en match och missat tre på grund av skada. Bortsett från det har den svenske landslagsbacken varit en fast pjäs i försvaret.

Foto: Vegard Wivestad Grott/Bildbyrån

Efter att José Mourinho fått lämna sin tjänst som huvudtränare har Ole Gunnar Solskjaer hyllat svenskens insatser.

Efter segern mot Bournemouth innan nyår fick ”VNL” ta emot fina ord av sin nye norske tränare.
– Han är en europeisk mittback som är bra med bollen vid fötterna, har väldigt bra passningar och vet när han måste sätta fart på bollen. Det är ett annorlunda typ av spel i England och du måste ha tid att anpassa dig, sa Solskjaer då enligt Daily Mail.

”Opetbar i United”

Och nu kommer nästa bevis på hur pass mycket Solskjaer tror på sin svenske stjärna.

Manchester Evening News-journalisten Samuel Luckhurst skriver i sin krönika att Lindelöf är en av tre ”opetbara” spelare i laget. Detta tillsammans med målvakten David de Gea och Luke Shaw.

Foto: Vegard Wivestad Grott/Bildbyrån

Mittbackspositionerna har varit en tuff nöt för Mourinho att knäcka under sin tid i klubben. Eric Bailly, Victor Nilsson Lindelöf, Chris Smalling och Phil Jones har alla varvat spel med att få sitta på bänken.

Men nu verkar det minst sagt som om Solskjaer har hittat, i alla fall en, spelare som blir en fast pjäs. Det i den svenske superstjärnan, som växer till en större och större stjärna i den anrika klubben.

Dela för att hylla Victor Nilsson Lindelöf!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/_if9eo1qN1tEyvQPugADi7r6m0ku-_fWyfw0QN64qf5wJNEN6vB2bj4uWH3AKOF3?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Uppgifter: Coutinho på väg tillbaka till Premier League