Engelsmännen tappar det helt – efter Svennis oväntade fräckis på privata frågan: ”Hahahaha”

Sven-Göran Eriksson gästar engelska tv-programmet ”Fotboll Daily”.
Och får frågan om vem han skulle ta med sig till en öde ö.
Då bjuder ”Svennis” på stor skrattfest – med en riktigt oväntad fräckis.

Han är en av Sveriges mest framgångsrika tränare någonsin. Sven-Göran Eriksson uträttade stordåd som tränare för några av Europas stora klubbar som Benfica, Sampdoria, Lazio, Manchester City och IFK Göteborg med flera.

Svennis fräckis

”Svennis” är också väldigt ihågkommen inom engelsk fotboll från sin tid som förbundskapten för Englands A-landslag. Därför var svensken nyligen gäst i engelska tv-programmet ”Football Daily”, som görs av Sky Sports.

Sven-Göran Eriksson, Svennis
Sven-Göran Eriksson. FOTO: Twitter.

Där är tränarikonen med på länk och förvandlar den mest oskyldiga frågan till rena skrattfesten med ett riktigt fräckt skämt. Då Svennis får den klassiska frågan om vem han skulle vilja ta med till en öde ö.

”Måste jag…?”

Svaret är helt klart oväntat och får engelsmännen, varav en är förre Liverpool-spelaren Jamie Carragher, att vika sig av skratt.
– Wow. Om jag måste välja en person… Måste jag välja en fotbollsspelare, en man?, svarar Svennis med ett leende på läpparna.
– Det skulle bli ganska tråkigt efter ett tag…

Sven-Göran Eriksson, Svennis
Sven-Göran Eriksson. FOTO: Twitter.

Engelsmännen brister ut i enorma skrattsalvor efter Svennis fräckis. Och vi alla som känner till tränarikonens bakgrund och skandaler förstår nog det här skämtet lite bättre, framförallt efter tiden inom engelsk fotboll.

Lite senare i programmet erkänner Svennis även att förbundskaptensjobbet i England var det allra bästa under hans tränarkarriär.
– Jag gillade egentligen allt med det. Det enda negativa är att man är… Inte under press – men allt man gör kommer ut i pressen. Det är förstås lite negativt. Men allt annat var vackert. Det är klart att livet inte är jättehärligt när man förlorar en kvalmatch mot Nordirland med 1–0 borta. Men annars älskade jag varje dag, säger han i fotbollsprogrammet.

Se videon:

LÄS MER: Svennis avslöjar nu attacken från legendariske tränaren Sir Alex Ferguson: ”Jag ska döda dig!”