EM-stjärnans helt klockrena hån mot storstjärnorna – som får varenda tv-tittare att garva läppen av sig

EM-stjärnans helt klockrena hån mot storstjärnorna – som får varenda tv-tittare att garva läppen av sig

Cristiano Ronaldo och Paul Pogba har under EM ställt under sponsrande drycker.
Andrij Jarmolenko tänker lite annorlunda.
I stället gör han det motsatta – och får precis alla att börja tokgarva.

Fotbolls-EM är i full gång, men som vanligt så finns det mängder av snackisar om annat än det som händer på planen. Ett hett debatterat ämne har varit det faktum att flera stjärnor valt att gå helt emot Uefas regelverk och rekommendationer och ställt undan sponsrande drycker.

Uppmärksammade dragen

Det började med att Cristiano Ronaldo, under en presskonferens, ställde under Coca Cola-flaskor från podiet och i stället kom med en uppmaning om att alla borde dricka vatten i stället, och kort därefter valde Paul Pogba att ställa bort ölflaskor från märket Heineken. Stjärnornas drag har både hyllats och sågats, men stor uppståndelse har det i alla fall fått.

Andriy Yarmolenko, Ukraina
Andriy Yarmolenko, Ukraina. FOTO: Twitter.

Men många spelare i EM har även valt att uppmärksamma företagen på helt andra sätt. Under torsdagen uppmanade Romelu Lukaku, efter sin succéartade match mot Danmark som slutade 2-1, Coca Cola att ringa hans agentur för ett samarbete, men Ukrainas stjärna Andrij Jarmolenko drar det ännu längre.

Stjärnans klockrena hån

I en intervju efter vinsten mot Nordmakedonien så valde mittfältaren att plötsligt avbryta – för att komma med en uppmaning.

– Jag såg en video där Ronaldo plockade bort Cola-flaskor. Jag ställer gärna fram Coca Cola och Heineken. Snälla ring mig, ta kontakt med mig!, säger han och tokskrattar.

Andriy Yarmolenko, Ukraina
Andriy Yarmolenko, Ukraina. FOTO: Twitter.

Jarmolenkos pik mot världsstjärnorna har hyllats i fotbolls-världen och många hyllar nu hans lediga och skämtsamma stil på presskonferensen. Jarmolenko har varit en av EM:s vassaste spelare hittills, då han först gjorde ett av målen i 2-3-förlusten mot Nederländerna, och i går gjorde han ett mål och en assist i 2-1-vinsten.

LÄS MER: Pampens plötsliga utspel om Alexander Isak – gör nu tokmäktig jämförelse med två av världens bästa spelare

Få våra nyhetsbrev!