Efter alla rykten: Superstjärnan kan lämna Real – för återkomst i England

Efter alla rykten: Superstjärnan kan lämna Real – för återkomst i England

Gareth Bale är nära en övergång till Manchester United.
Detta uppger brittiska Independent under fredagen.

Manchester United tog sig under torsdagen till Europa League-final och är nu bara en seger från titeln och en plats i nästa års Champions League. Skulle storklubben lyckas med detta är en aktiv sommar på transfermarknaden att vänta, då den engelska giganten enligt brittiska källor siktar på att förstärka truppen ordentligt inför återkomsten till den europeiska fotbollens största klubblagsturnering.

En av spelarna som kan vara på väg till Old Trafford är Gareth Bale. Brittiska Independent rapporterar under fredagen att walesaren ska vara beredd att lämna Real Madrid och flytta tillbaka till England. Den spanska huvudstadsklubbens president Florentino Perez uppges vara ett stort fan av Bale, men kan enligt den brittiska tidningen trots detta vara beredd att sälja sin stjärna då han inte har kunnat blunda för att laget spelat bättre på sistone med Bale på skadelistan.

27-åringen har länge varit på Manchester Uniteds radar och nu uppger den brittiska tidningen att övergången är närmare än någonsin tidigare. En som dock ställer sig mer tveksam till walesarens storhet är den engelska storklubbens manager José Mourinho. Portugisen är enligt den brittiska tidningen osäker på om Bale är rätt spelartyp för hans lag och skulle hellre vilja förstärka truppen med Atleticos franske stjärnspelare Antoine Griezmann.

Även Chelseas tekniske ytter Willian som har haft svårt att ta en ordinarie tröja hos ligaledarna ryktas vara väldigt intressant för Mourinho. Portugisen uppges sedan länge vara en stor beundrare av brasilianaren efter att ha coachat honom i London-klubben.

LÄS MER: Lämnar Real Madrid – nu är stjärnan på väg till United