Chockuppgifter i natt – Lionel Messi har bestämt sig för att lämna(!) Barcelona: ”Det är han trött på”

Han uppges ha tröttnat på projektet.
Nu har Lionel Messi bestämt sig.
Enligt trovärdiga uppgifter kommer superstjärnan att lämna Barcelona.

Lionel Messi har varit i FC Barcelona under hela karriären, och har hunnit med att vinna allt som går att vinna. I den spanska storklubben har Messi växt fram till den kanske främste fotbollsspelaren någonsin, och har fullständigt vräkt in mål och framspelningar.

Vill nu lämna(!)

I veckan gjorde Messi sitt 700:e(!) mål i karriären, i både klubblag och landslag, och trots att han hunnit bli 33 år gammal så tyder ingenting på att han blir sämre. Men Messi har även haft det turbulent vid sidan av planen.

Lionel Messi, Argentina, Copa America
180630 Lionel Messi of Argentina during the FIFA World Cup round of 16 match between France and Argentina on June 30, 2018 in Kazan. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92079

Under säsongen har Messi varit i rejäla bråk med såväl klubbledning och tränare – det samtidigt som han bara har ett år kvar på kontraktet. Det har tidigare kommit uppgifter om att Messi överväger en flytt till någon annan liga, och nu förstärks de ryktena ytterligare.

”Har fått nog”

Enligt den vanligtvis trovärdiga radiokanalen Cadena SER så har nämligen Messi bestämt sig för att lämna Barcelona när hans kontrakt går ut, nästa sommar. Manu Carreno, som är journalist på kanalen, menar enligt Fotbollskanalen att förhandlingarna mellan Messi och Barcelona helt lagts på is.

180616 Lionel Messi of Argentina during the FIFA World Cup group stage match between Argentina and Iceland on June 16, 2018 in Moscow. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Anledningarna är flera, men det ska framför allt handla om att Messis tankar om klubbledning och sportsliga ledning läckts till media under säsongen. Han ska dessutom ”fått nog, och är trött på” att det sportsliga projektet inte når önskad framgång.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!