BOMBEN: Victor Nilsson Lindelöf jagas – av spanska jätteklubben!

.

Barcelona jagar Matthijs de Ligt.
Men skulle man gå bet på honom så finns ett annat alternativ.
Enligt uppgifter i Spanien ska nämligen giganten vara intresserade av Victor Nilsson Lindelöf.

Manchester United hade en blytung fjolårssäsong, som slutade med att man hamnade på en blygsam sjätteplats i Premier League, och därmed missade man Champions League.

Stjärnor som Romelu Lukaku och Alexis Sanchez var en besvikelse, och ryktas nu under sommaren till andra klubbar.

Jagas av Barcelona

En spelare som dock tog sitt spel till nästa nivå var svenske Victor Nilsson Lindelöf.

Mittbacken var ordinarie och hyllades av såväl lagkamrater som tränare som supportrar, och väntas kommande säsong få ett än större ansvar i laget.

Men nu kommer spanska chockuppgifter – som gör sig gällande att ”VNL” är på FC Barcelonas radar.

Barça är på mittbacksjakt och man har tidigare visat ett stort intresse för den nederländske supertalangen Matthijs de Ligt.

”Kommer inte ge upp”

Men nu tyder allt mer på att Ajax-stjärnan kommer att välja Juventus i sommar, vilket gör att Barcelona i stället vänt ögonen mot England.

Enligt Mundo Deportivo, vilket återges av Aftonbladet, så ska Barcelona ha kontaktat United i början av sommaren för att höra om statusen kring Lindelöf, men förfrågan ska ha nekats.

Manchester United
181222 Goalkeeper David de Gea and Victor Lindelöf of Manchester United celebrates after 1-3 during the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff.
Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Men den spanska tidningen slår fast att Barcelona inte gett upp, och att man kommer fortsätta jaga Victor Nilsson Lindelöf under sommaren.

Barça har sedan tidigare Gerard Pique, Clément Lenglet och Samuel Umtiti som främsta mittbacksalternativ, den sistnämnde ryktas dock från klubben, och har tidigare kopplats samman till just Manchester United.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!