Bomben: Forne världsstjärnan öppnar för spel i allsvenskan

Bomben: Forne världsstjärnan öppnar för spel i allsvenskan

Han har spelat VM, i Premier League, La Liga och Serie A. Nu kan den tidigare världsstjärnan Diego Forlan vara på väg till allsvenskan.

Under många år var Diego Forlan namnet på fotbollssupportrars läppar runt om i världen. Forwarden från Uruguay har spelat i klubbar så som Manchester United, Atletico Madrid och Inter – och även representerat Uruguay i VM 2010 i vilket han blev utsedd till bästa spelare. Men nu kan den forna världsstjärnan vara på väg norrut, närmare bestämt till allsvenskan.

I en kommentar till FotbollDirekt säger Forlans norska rådgivare Terje Liveröd att allsvenska klubbar kan bli intressanta för den nu 38-årige Forlan, då en eventuell övergång till norska Sandefjord sprack tidigare i juli.
– Diego är i Spanien just nu. Jag vill inte uttala mig för hans räkning, men säg såhär: om det skulle komma något intresse från Sverige så ska jag ta det vidare till honom. Jag tror inte att det blir så, men vi kommer i vart fall inte stänga några dörrar. De är välkomna, säger Liveröd till fotbolldirekt.se.

LÄS MER: Uppgifter: Här är allsvenskans nästa transferbomb – återvänder till Sverige

https://youtu.be/pBhMVl_ogf0