Björn Borgs oväntade ord till Lionel Messi(!) – efter storstjärnans gest till svensken: ”Härligt att ha en…”

Lionel Messi blev stor hjälte för sitt Argentina i VM-kvartsfinalen.
Nu kommer den mest oväntade hälsningen från självaste Björn Borg.
”Härligt att ha en supporter”, skriver tennisikonen på Instagram.

Argentina är i VM-semifinal och där väntar Kroatien i en ren uppgörelse om finalbiljetten. Argentinarna besegrade Nederländerna i VM-kvartsfinalen efter en rafflande tillställning som avgjordes med straffläggningen.

Messi VM-hjälte

Under 90 minuter var storstjärnan Lionel Messi på god väg att skicka sitt land vidare efter en drömassist och ett straffmål. Men nederländerna skulle stå för en bragdupphämtning och kvittera till 2-2.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Lionel Messi, Argentina
221209 Lionel Messi of Argentina during the FIFA World Cup 2022 quarterfinal between Netherlands and Argentina on December 9, 2022 in Doha. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0408

Men sydamerikanerna var kyligast från straffpunkten och Messi lyckades även pricka in ett till mål i straffläggningen.
– Nu har en stor vikt släppt från våra axlar och vi är jätteglada. Vi har sagt hela tiden att Diego (Maradona) ser oss från himlen och stöttar oss. Jag hoppas han fortsätter med det hela vägen till slutet, sa Messi efter matchen.

LÄS MER: Danmarks mäktigt fina gest efter uttåget ur fotbolls-VM – nu avslöjas hjärtevärmande gåvan till utsatta i Qatar

Björn Borgs ord

Men Messi har även en svensk med sig på vägen till VM-finalen. När tennisikonen Björn Borg kommer med en riktigt härlig och oväntad hälsning till storstjärnan.
”Härligt att ha en stor supporter”, skriver Borg på Instagram tillsammans med en bild på Messi.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Björn Borg, tennis
170717 Björn Borg och Stefan Edberg under dag 2 av Swedish Open den 17 juli 2017 i Båstad. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN / Cop 178

På bilden ser man tydligt hur Lionel Messi har dragit av sig matchtröjan och det syns tydligt att han har just Björn Borgs kalsonger på sig, se bilden här nedanför.
”De rätta underkläderna gör all skillnad”, skriver även klädmärket i ett inlägg på Instagram.

LÄS MER: Roger Federers vackra hyllning till barndomsidolen Björn Borg – som får alla att smälta: ”Jag är så stolt”

Officiellt sett är Messi inte sponsrad av klädmärket Björn Borg men snacka om att tennislegendarens kalsonger fått enorm gratisreklam efter att miljontals runt om i världen sett bilderna på argentinaren. Här näst ställs Argentina mot Kroatien i VM-semifinalen på måndag.

Gillar du det här? Dela artikeln och visa andra!

Se bilden: