Bilderna på Zlatan Ibrahimovics son sprids nu över hela världen – alla säger precis samma sak om Maximilian: ”Det är helt sjukt!”

Zlatan Ibrahimovics barn har växt upp.
Ett nytt klipp på Maximilian får nog alla att säga precis samma sak.

”Det är helt sjukt!”, skriver en person.

Zlatan Ibrahimovic är Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna, och det var en sorgens dag i fotbolls-Europa när han förra året valde att lägga skorna på hyllan. Men det kanske inte behöver dröja allt för länge innan vi återigen får se Ibrahimovic i landslaget. Om än inte Zlatan…

Talangfulla sönerna

Zlatans fotbollsgener har uppenbarligen gått i arv, och inom familjen Ibrahimovic/Seger finns nu två oerhört talangfulla spelare. Zlatans två söner Vincent och Maximilian har redan hunnit få stor uppmärksamhet för sina insatser på fotbollsplanen, och av rapporterna att döma så går båda mot en ljus framtid inom sporten som deras pappa dominerade i över 20 år.

Tidigare under året blev det stora skriverier om att Zlatans yngre son, Vincent, blev uttagen i P08-landslaget, men även hans äldste son, Maximilian, är en stor talang, även om han ännu inte varit med i något svenskt ungdomslandslag. Maximilian spelar som ytter i Milans primavera-lag, och tidigare i våras blev det en stor nyheter i Italien att han fick chansen att träna med Milans A-lag.

Alla säger samma sak om Maximilian

Och det tycks som att det inte bara är fotbollskvalitéerna som gått i arv från pappa ”Ibra”. Zlatan har aldrig varit den som delat allt för mycket från sitt privatliv, men i veckan var ikonen med i Youtube-stjärnan IShowSpeeds livesändning, som följdes av miljontals människor. I den så gav Ibrahimovic Speed, med över 26 miljoner följare på Youtube, en rundtur runt Milans träningsanläggning, och plötsligt dök även Maximilian Ibrahimovic upp för att hälsa.

Maximilian Ibrahimovic. Foto: Twitter

I klippet från livesändningen, som nu gått viralt på sociala medier och som går att se här nedanför, hinner Ibrahimovic bland annat säga att han är glad att han inte ärvde sin pappas näsa, vilket får Zlatan att skratta högt. Alla som sett klippet säger nu precis samma sak: Att Maximilian är sin pappa upp i dagen, och han har även ärvt precis samma skratt.

”Helt sjukt likt”, skriver en användare på sociala medier.

”Skrattet är sjukt lika”, skriver en annan.

”Samma röst”, skriver en tredje, följt av en eld-emoji.

”Det där skrattet… det behövs inget DNA-test där”, skriver en fjärde. 

Se klippet på Maximilian Ibrahimovic här:

@dopest.se

Är dom lika? Speed träffar Zlatans son Maximilian Ibrahimović 😂⚽️ #zlatanibrahimovic #ishowspeed #fördig @IShowSpeed @Zlatan Ibrahimović

♬ CALMA – Y4ska & Dizzy
Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev