Bilden på Luka Modric som hela fotbollsvärlden pratar om – och alla säger nu samma sak: ”Det är sorgligt”

Luka Modric var bara sekunder från att bli den stora hjälten.
Men berövades i den alla sista minuten av ett sent mål från Italien.
Nu sprids en bild på den kroatiske storstjärnan som hela fotbollsvärlden pratar om.

Länge såg det ut som att Kroatien skulle ta sig vidare till slutspelet i fotbolls-EM och att storstjärnan Luka Modric skulle iklä sig hjälterollen. Hans 1-0-mål mot Italien stod sig nämligen långt in på tilläggstiden.

Kroatien snuvat

Modric blev också historisk med sitt ledningsmål, då det gjorde honom till den äldsta målskytten i ett EM genom tiderna. Men med matchens sista spark förstörde Italien och Mattia Zaccagni den sagan helt och hållet.

Artikeln fortsätter nedanför.

1-1-målet i den sista minuten innebär att det finns en minimal chans för Kroatien att ta sig vidare från gruppspelet som en av de bästa treorna. Kroaterna var så klart bedrövade och efter slutsignalen var Modric alldeles uppgiven.

Bilden på Modric

Efter nederlaget sprids en bild på den kroatiske storstjärnan runt om i fotbollsvärlden och den har blivit en rejäl snackis, se bilden här nedanför. Modric utsågs till matchens bästa spelare och poserar på bilden tillsammans med priset, där hans ansiktsuttryck säger allt om hur han mår.
– Det var faktiskt sorligt att se Luka Modric komma förbi här med priset för matchens bästa lirare. Det hade man inte behövt ge honom, med tanke på hur det slutade, säger journalisten Olof Lundh i TV4.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Luka Modric, Kroatien
240615 Luka Modric of Croatia during the UEFA Euro 2024 Football Championship match between Spain and Croatia on June 15, 2024 in Berlin. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / kod MB / MB0935

Luka Modric var heller inte särskilt glad direkt.
– Det är mycket stress. Vi slet till slutet, men tyvärr är fotboll hänsynslöst. Man blir ledsen av att förlora så här. Det är svårt att sätta ord på, hur jag mår, mina lagkamrater och våra fans också, säger han till medierna efteråt.
– Fotbollsgudarna ler inte alltid mot oss.

LÄS MER: Harry Kane vägrar hålla tyst och slår tillbaka efter Gary Linekers hårda sågning under fotbolls-EM: ”Det är respektlöst”

Hela fotbollsvärlden lider med honom och alla säger samma sak om den omtalade bilden, se den här nedanför.
”Ögonen säger allt”, skriver amerikanska ESPN på X.
”Hjärtskärande för legendaren”, skriver italienske journalisten Fabrizio Romano.

Vad tycker du om bilden på Luka Modric? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev