Beviset: De vill ha Zlatan mest av allt – hellre än storstjärnorna

Beviset: De vill ha Zlatan mest av allt – hellre än storstjärnorna

Sommaren närmar sig och återigen är Zlatan Ibrahimovic namnet på allas läppar. Om USA får välja heter den absoluta drömvärvningen Zlatan – mycket hellre än storstjärnorna Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

Redan förra sommaren var Zlatan ibrahimovic högaktuell för en flytt till USA och MLS. Men då valde svensken att stanna på den absoluta toppnivån och välja den stora utmaningen i Manchester United.

Åtta månader senare har Zlatan överträffat alla förväntningar och tystat alla kritiker genom att ösa in mål i England. Men i USA drömmer man fortfarande om svensken. Amerikanska tidningen ESPN har gjort en undersökning bland 140 spelare i ligan om vilken spelare de helst vill se i MLS.

Vinnaren? Zlatan, så klart! Med 22 procent av rösterna slår svensken både Lionel Messi på 20 procent och Cristiano Ronaldo på 17 procent.
– Ibrahimovic skulle vara en fantastisk underhållning. Han skulle vara i nyhetssändningarna nästan varje dag, säger en anonym spelare i ESPN-enkäten.
– Du kan alltid locka skickliga spelare, men du behöver någon med personlighet som kan bli ansiktet utåt för hela ligan. Zlatan har humor och om media går åt hårt mot honom så slår han tillbaka direkt, säger en annan spelare.

Återstår att se om Zlatan själv vill fortsätta i Manchester United eller om lockropen från USA blir för svåra att stå emot.

LÄS MER: Prestigelistan där Zlatan krossar alla Europas största målkungar.

https://youtu.be/Hq6WTCDyGsQ