Nya beskedet om Adrien Rabiot – som öppnar för Liverpool-flytt i januari

Beskedet som öppnar för Liverpools drömvärvning – redan i januari

Paris Saint Germain sägs ha fått nog av Adrien Rabiot.
Barcelona ska vara ute efter mittfältaren, men konkurrens finns från England.
Enligt L’Equipe är Liverpool i kontakt med PSG för en eventuell affär redan i januari.

Adrien Rabiot har växt ut till en storstjärnan i Paris Saint Germain. Men i veckan tog hans status i klubben en helt annan vändning.

Rabiot lämnar PSG

Fransmannen ska inte vara intresserad av att förlänga kontraktet, som går ut i sommar. Det har medfört att PSG tänker låta honom sitta på bänken resten av sejouren.

Adrien Rabiot. Foto: MB Media/Bildbyrån

Sportchefen Antero Henrique var rasande över sin stjärnas beslut och konstaterade att klubben inte har några problem med att nobba honom speltid.
– Det känns som om han har vilselett oss i flera månader. Det är respektlöst mot både klubben och mot fansen, framför allt när det handlar om en spelare som varit här så länge. Han är en spelare som alltid har fått full stöttning från klubben, sa Henrique i måndags  en intervju med Yahoo.

I och med beskedet ska flera storklubbar förbereda sig på att lägga in en stöt för att locka över Rabiot. Barcelona ska vara en av dem, och enligt Le Parisien ska han redan vara överens med klubben om ett kontrakt.

Kan gå till Liverpool i januari

I dagsläget är det oklart huruvida Rabiot kan lämna redan i januari eller om det blir i sommar. Men det är inte bara Barcelona som ska ha ökat intresset.

Liverpool ska enligt L’Equipe ha hört sig för gällande Rabiots tjänster.

Den stora dagstidningens uppgifter gör gällande att PSG är  högst intresserade av att sälja fransmannen redan i januari för att få ut en summa pengar för honom.

Det öppnar för att Liverpool kan öppna plånboken. Framför allt med tanke på att klubben uppges sälja både Daniel Sturridge och Divock Origi i vinterfönstret.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/_if9eo1qN1tEyvQPugADi7r6m0ku-_fWyfw0QN64qf5wJNEN6vB2bj4uWH3AKOF3?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Här är Zlatans nya superkontrakt – blir bäst betald någonsin(!)

Uppgifter: PL-giganten utmanar ligarivalerna – i kontakt med Real Madrid om stjärnan